Jag saknar dig!

Är just nu hos min kära mor på Brännö och dricker en kopp kaffe i det ljuvliga vädret. Nu får gärna värmen stanna! Börjar tröttna på det kalla gandka rejält. För ett år sedan bodde jag på stranden med barnen å nu sitter man i OnePiece på kvällarna och överväger å tända kaminen. Inte ok!!

Idag blir det jobb på mitt kära Kelly’s. Det var ett tag sedan jag stod i baren…ca 1,5 år sedan. Men jag tycker det e svinkul, så det ska nog gå bra. Har jobbat till och från på Kelly’s sedan 2008 eftersom jag tycker så mycket om mina galna kollegor där. 🙂 Ska bli kul!!

I söndags, så fick jag äntligen hem min nya säng. Har vart en natt ifrån den och jag saknar den redan. 😂 Jag tror iaf att det är sängen jag saknar, men man vet ju aldrig. 😉


Äntligen har jag mina älskade kids hos mig igen å äntligen känner jag mig hel. Det är tur man har så fina människor runt omkring sig så man slipper känna saknaden av sina barn konstant hela tiden. Om kvällarna e saknaden som störst… När sängarna står tomma i deras rum å ingen ropar “mamma… kram å puss” Mins barn, är det absolut bästa jag vet! Vad skulle jag göra utan dom?!


 Här e dom prickiga å goa 😝

💋


mm

About

Jag e hon den där rockiga, skönsjungande 2-barnsmamman från Göteborg, nu bosatt i Öjersjö. Livet närmar sig 30 men än så länge e livet fyllt med fart och galenskaper. Kommer dela med mig av allt från mammakaos till kvällarnas bravader och hoppas att ni både kan finna tröst och glädje i mina inlägg. Over and out /Jonna


'Jag saknar dig!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com