Jag saknar dig!

Är just nu hos min kära mor på Brännö och dricker en kopp kaffe i det ljuvliga vädret. Nu får gärna värmen stanna! Börjar tröttna på det kalla gandka rejält. För ett år sedan bodde jag på stranden med barnen å nu sitter man i OnePiece på kvällarna och överväger å tända kaminen. Inte ok!!

Idag blir det jobb på mitt kära Kelly’s. Det var ett tag sedan jag stod i baren…ca 1,5 år sedan. Men jag tycker det e svinkul, så det ska nog gå bra. Har jobbat till och från på Kelly’s sedan 2008 eftersom jag tycker så mycket om mina galna kollegor där. 🙂 Ska bli kul!!

I söndags, så fick jag äntligen hem min nya säng. Har vart en natt ifrån den och jag saknar den redan. 😂 Jag tror iaf att det är sängen jag saknar, men man vet ju aldrig. 😉


Äntligen har jag mina älskade kids hos mig igen å äntligen känner jag mig hel. Det är tur man har så fina människor runt omkring sig så man slipper känna saknaden av sina barn konstant hela tiden. Om kvällarna e saknaden som störst… När sängarna står tomma i deras rum å ingen ropar “mamma… kram å puss” Mins barn, är det absolut bästa jag vet! Vad skulle jag göra utan dom?!


 Här e dom prickiga å goa 😝

💋


mm

About

Jag e hon den där rockiga, skönsjungande 2-barnsmamman från Göteborg, nu bosatt i Öjersjö. Livet närmar sig 30 men än så länge e livet fyllt med fart och galenskaper. Kommer dela med mig av allt från mammakaos till kvällarnas bravader och hoppas att ni både kan finna tröst och glädje i mina inlägg. Over and out /Jonna


'Jag saknar dig!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com