JAG SKA VARA JÄVLIGT GLAD …. !!!!!

Vi män ska vara glada !! Vi ska vara jävligt glada om vår kvinna accepterar någon möbel eller någon av våra tavlor etc i det nya gemensamma hemmet.

RSCN1485

En hel del prylar väljs bort  av dessa fantastiska varelser ,då man väljer att stadga sig i ett samboliv eller ingå giftemål.Saker som man själv inrett sitt tidigare boende med & man tyckt varit fantastiska eller i alla fall helt ok ,försvinner plötsligt spårlöst upp på vinden !

Unknown

Jag ska vara glad över att mina Guld & Platinaplattor överhuvudtaget får komma in i vårt hem från förrådet  fick jag höra häromdagen med delvis skämt & allvar i rösten från min fru! Idag har det samlats en hel del  Guld & Platinaplattor fr mina 25 år i artist & nöjesbranschen .

Dessa är som en Os-Medalj för mig ,men min fru tycker att många av dem är otroligt fula .Hon vill inte ha ngt jävla trams såsom Systrarna Graaf,Melodifestivalen ,Ronny-Ragge ,LOTTA ENBERG mfl utomjordingar på väggarna –

IMG_6184

-Ska jag behöva se Lotta Engberg varenda morgon när jag stiger upp,frågande hon mig ? .

-Du ska se helheten ,svarade jag !

637804_729_532_1

Tessan min fru  KAN TÄNKA SIG ATT DE KLASSISKA ARTISTERNA MED STORA RÖSTER & ROCKIG FEELING SÅSOM NORDMAN ,VOLBEAT  mfl..DVS DE RIKTIG ARTISTERNA SOM HON KALLAR DEM ,FÅR STANNA KVAR  & ÄVEN MINA EGNA SKÖNA HITS,som tur är …får även de beklädda vårt hems area.

20

Resten dvs de som är Humor,Skämt,Samlingsalbum eller Dåliga Sångare -Sångerskor eller Dagssländor med en One Man Hit Wonder , kan jag omedelbart  stoppa ut i förrådet ..

IMG_5905

Men det är trots allt så att då jag ser alla dessa utmärkelser,helheten på väggarna där artisterna käckt ler mot mig från sina svindyra photodshoppade omslag ,så inspereras jag till nya utmaningar & drivkraften späs på för attt uppnå en succe igen  ….bara en hit till tänker man & försöker finna nästa band eller artist som kan infria denna nya listetta.

IMG_3547

Just nu jagar jag nya schlagerhits samt en ny sommarhit inför Beach 2014 !

1460089_10153574847635160_837420138_n

Resan med Medinas Sommarhit 2013 ” Miss Decibel” var fantastisk! Sami & Ali som är medina är värda alla framgångar ,deras ödmjukhet & mänslkliga balans mot allt & alla är stor !

IMG_5439

Trots alla framgångar är den mest önskade platina eller guldplattan  i framtiden min sons ?

DSCN2292

Tänk om  Milos musikintresse kan hålla i sig & han lyckas nå så långt ,det skulle vara enormt kul !

IMG_6341

Vi kanske har en ny Rickfors ,Ronander eller Avici på gång i familjen ?

637818_729_532_1

-Älskling,skulle så ske ,då skulle jag gladeligen kasta ut alla de andra skivorna  i förrådet !! Promise !!

IMG_6158

 

Over & Out f The Brinks

DSC_0797'JAG SKA VARA JÄVLIGT GLAD …. !!!!!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com