Julia Wångstedt -Sveriges sexigaste humortjej

Hej Julia. Du har kramat Norge. Vår galanta granne. Sen äger du en blogg och tränar som en galning. Nej jag har inga frågor än. Detta är bara fakta. OK fan, jag har lite frågor ändå. Vi älskar dock din blogg och speciellt din videoblogg.

 10169094_10153988763385584_2031160483_nFoto: Magnus Egger

Ditt namn Julia är ju sägenomsusat, som i många sagor, många tragiska. Hur känns det?

Det känns bra, att jag bryter den trenden. Än så länge har jag inte svalt nåt gift för att lyckligt dö med min förbjudna kärlek. Men å andra sidan så vet man aldrig vad som händer i framtiden, haha.

1555835_10153988763395584_1654109683_nFoto: Magnus Egger

Du tycker inte om Sverige eftersom jag har hört ryktas att du är på väg till L. A. ? Är det något fel på vårt hemland?

Om jag ska vara helt ärlig så hatar jag den svenska mentaliteten, jantelagen och att man aldrig ska sticka ut för mycket. Det ska bli skönt att komma till ett land med mer varm, social mentalitet. Sen så ska det bli fruktansvärt skönt att slippa årstider. Jag är inte som alla andra svenskar som gillar att åka skidor på vintern. Jag har försökt en gång, och då åkte jag störtlopp från början till slut för att jag inte kunde svänga. Då fick jag konstaterat att om det bara hade vart en kvist i min väg så hade jag kunnat dö i den farten jag åkte. Vill bara tillägga att jag inte ramlade förrän jag stod still utanför afterskin. Då lyckades jag snubbla på min egna skida och på något vänster så jag flög en meter och någon stackars kille fick åka ner för backen för att hämta min mössa som valde att fortsätta neråt.

972841_10153988763425584_1463467712_nFoto: Magnus Egger

Zlatan är Sveriges största profil. Han är fotbollsspelare men det är även du… så vi alla undrar hur många år har du spelat och är det sant att alla fotbollstjejer är lesbiska?

Ja det stämmer. Jag har spelat sen jag var 6 år med några års uppehåll, så sammanlagt blir det i ca 15 år. 
Det där är nog bara något alla män hoppas på, haha. I de lagen jag har spelat har majoriteten varit straighta i alla fall. Men jag kan tänka mig att det kanske finns mer av det i de högsta divisionerna.

10152951_10153988763500584_1892758845_nFoto: Magnus Egger

Vi killar vet att tjejer går två och två på toaletten men vad fan gör ni i omklädningsrummet?

I ett omklädningsrum är det inte så graciöst även om man är tjej. Lukten av benskydd och sura fotbollsskor präglar oftast hela rummet. Även om man försöker få det att lukta lite godare med parfym så blir det bara en stor häxblandning av svettlukt och söt parfym. Något som jag inte rekommenderar. Men vafan, det är ju ett sport-omklädningsrum. Det ska lukta skit!
 Utöver det så är väl all sportmentalitet likadan även om det är kvinnor eller män, så jag tycker till exempel tycker att det är kul med pranks och som alla andra, att snurra handdukar och smärta varandra, haha.

10168462_10153988763545584_380542168_nFoto: Erik Sigvardsson

Du är på väg att plugga mycket. Det vet jag. Men hur kan man kombinerade det och samtidigt vara sexig? En plugghäst är ju normalt skattad som en tönt?

Där håller jag inte med!! Intelligens kan vara det sexigaste som finns! Tänk en kvinna som har en naturlig sexighet och är vacker, så slänger ni på ett par brillor på henne och en hjärna. Wow! Oemotståndlig.

1624776_10153988763505584_1612679720_nFoto: Erik Sigvardsson

Du är nu singel och sexigast i Sverige. Hur gör man för att få dig på fall? Vi är många som vill ta en kölapp!

Wow, sexigast i Sverige. Tack så mycket! Kul! Ja, det här med singel är väldigt nytt för mig och jag vet inte riktigt hur man ska vara som singel. 
Haha, jaså det säger du… Humor är det viktigaste, lätt. Att skratta och ha kul tillsammans är det bästa som finns. Det här med att flirta över nätet har jag aldrig uppskattat ellet förstått mig på, så det kan man gärna skippa. Däremot en självsäker kille som kommer fram och pratar i verkligheten är ju plus i kanten. Jag är lite townboy i sättet och många skulle väl säga ”grov” i mina skämt. Så ingen pryd jävel med noll i självdistans, det går fetbort.

10151585_10153988763410584_466955973_n

Har du något råd till oss killar. Om hur man charmar damer som dig?


Återigen, humor. 
En kille med självdistans och självsäkerhet kan vara väldigt sexigt och intressant i sig. Att få en tjej och le borde väl inte vara en konst, men det är faktiskt inte alla som lyckas. 
Ambitioner, drömmar och mål är väldigt viktigt för mig i en partner. En som är driven, så man kan pusha på varandra.
 Att vara sig själv och kännas avslappnad är också viktigt. Sen så tycker jag att en man med lite mystik alltid är spännande och intressant.

Hennes blogg hittar ni http://finest.se/foxstreet

Ni hittar även den sjukast roligaste vidoblogginlägget ever på denna länk! Som har blivit sedd av över tvåhundratusen… lol

Övriga vinnare av de tio sexigaste hittar ni här!:

Pernilla Pramberg

Stina Wengler

Camilla Waller

Isabelle Bellange

 

 


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Julia Wångstedt -Sveriges sexigaste humortjej' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com