Kan en kvinna älska dig lika mycket som en hund gör?

Igår när vi hade gäster råkade jag säga att ingen kan älska mig lika mycket som min hund. Min fru sade “gäller det mig också?” Svaret blev “skulle du nöja dig med att få sitta på golvet bredvid mina fötter och bara njuta av att få göra det utan annan belöning än att jag höll ett par fingrar på ditt huvud?” Vifta på svansen bara jag säger ett par ord, alltid vilja följa med vart jag än går och oavsett terräng, simma ut bland isbitarna och hämta min fågel så jag slipper göra det, slicka min tallrik efter varje måltid, alltid komma när jag ropar, sitta timme efter timme bredvid mig i bilen utan att bli irriterad över hur jag kör, aldrig klaga om jag vill ta en grogg eller en öl, aldrig vilja se på en annan kanal på TV än den jag väljer, hämta allt som jag kastar iväg och vara lycklig bara för det???


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Kan en kvinna älska dig lika mycket som en hund gör?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com