Kasta sten när man sitter i glashus?

Nu när S går hårt fram mot Anders Borg om 87 miljarder, Glöm inte att sossarna i början av 2000 talet tog 260 miljarder ur AP fonden som överfördes till satskassan, dessa pengar är pensionärernas pengar.
Så kan man minska statsskulden!! Man lovade att pengarna skulle återföras. Vore bra om S gör det nästa mandatsperiod så slipper vi Bromsen några år. Pengarna räcker gott och väl även till att ensa skatt pensionärer/arbetstagare…

“60 miljarder motsvarar försvarskostnaderna under drygt åtta år!


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Kasta sten när man sitter i glashus?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com