Kattis Palmnäs – Intervju

Hej finaste! Du verkar vara en så duktig göteborgare som gör stockholmarna förtjusta! Hur lyckas du och hur känner du för storebor-lillebrorkoplexet?

blogger-image-504904551 Hej Gino =)
Haha, vad roligt att du gillar det jag gör. Tack! Min hemlighet är att jag är passionerad och väljer glädje i de fall det går. Känner enbart “syskonkärlek”..Trots att jag gillar västkusten så har jag en ständig dragning och längtan till andra sidan landet =)

Hört ryktas om att det finns en svartbar/hemlig restaurang som göms bakom ett galleri med dina tavlor. Är det på riktigt?

Det stämmer bra..Den ligger i Vasastan och heter Art. Döbelnsgatan 45. Där kan man handla min konst om man vill. Eller bara bli glad av färger och inspireras.

10712909_740578942714110_7155085063614731939_n

Sett att du målar många kändisar eller allmänt är duktig på porträttmålning. Om jag vill ha en bild av mig och min tjej naken är det något du kan fixa och hur mycket kostar det?

Tack, jag har målat en hel del naket på beställning. Det är oftast kvinnor som vill ge kärleksgåvor till sina män. En uppskattad present oftast. Jag kan känna mig lite hedrad faktiskt, eftersom man då litar helt och fullt på mig och skickar de mest privata bilder. Ja, Gino, jag löser en målning på er med all säkerhet. Vill först granska bilden såklart och därefter diskutera pris. Runt 15-20.000 sek beroende på storlek…på tavlan alltså 😉

img_8865-1

Berätta om din relation till Tommy Nilsson, och tror du att hans flirtande är mer än att ”bara dela konstnärskänslor”

Vår relation? Jasså du följer mig på de sociala medierna hör jag. Nä, den är väl som med många andra artister, man dras till likasinnade..oftast innebär det fler kroppar och en tanke =)

Vad ger dig inspiration till dina målningar?

Allt vackert..jag går i gång på allt vacker i kombination med sköna toner..thats it..och glädjen är drivkraften..att sprida den överallt gärna =)

naas-kyd

När kom du på att du var så in i helvete talangfull som konstnär? Vad var det som väckte dig i din inspiration?

Jag är född kreatör..Redan i sandlådan medan barnen byggde sandkakor så grävde jag mig till leran och gjorde lergubbar..om jag inte körde rally med bilarna vill säga haha älskar fart ju och de mesta ska gå fort..

hd-tavlan-spanien

Har du någon dröm om var och vad och hur och när du skulle vilja göra ett konstverk i Sverige som skulle göra vårt land ännu mer känd?

Oh ja…har länge haft en vision om färg på flygplatser tex…stora skiljeväggar eller dyl. med min konst..sen finns det många fler arenor att sprida lite färgglädje på..snart så, snart 😉

De fans som vill se dina nya alster. När, var?

Just nu har jag inga utställningar uppbokade. Jag har fler förfrågningar men har så mycket som händer så jag behöver selektera. Nu har jag Norge på tur..ska bli spännande och se hur Norrmännen tar emot mig.
Hemsidan heter www.timtiger.com och på www.instagram.com/kattispalmnas och restaurangen hittar ni på

http://www.restaurangart.se  jag ganska aktiv och lägger upp både under tiden jag skapar men även färdiga alster och annat smått och gott från min valda vardaAbout

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Kattis Palmnäs – Intervju' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com