Kläderna gör mannen – myt eller sanning?

202382_1_3_1

Vi på Men’s World har skojat om att vi ska börja ta bilder i spegeln och lägga upp kvällens ”outfit”. Som en parodi på en miljon småtjejers bloggar. Kanske kommer vi göra det men till dess håller vi oss till riktigt mode. För vi älskar mode, det är kul och fint och det gör en medioker man till en vacker man. Problemet är att de flesta av oss män hatar att shoppa. Trots att vi gillar snygga kläder. Hur löser man detta dilemma?

203249_1_3_34

Jo man får nog gå ut på stan ändå helt enkelt. ELLER så kan man nätshoppa och den bästa jag har hittat är stylepit.se. Jag älskar Björn Borgkallingar och många av de märken de har. Vet man sin storlek så slipper man besväret att springa i butiker. Några klick vidare och man är snyggare än någonsin. Utan besvär. Gud så skönt!

 

Jag har surfat runt lite på Stylepit och har här valt ut några av mina favvoplagg. Lite kallingar, tröjor och pyamasbyxor. Men nej, jag tänker inte visa dem. Ni får surfa in själva och hitta era egna favoriter. Eller ok ni får se några. Ni kommer inte bli besvikna. Mode för män ska inte vara krångligt och därför gillar vi detta mer än någonsin! Tjejerna får komplicera till det så mycket de vill. Springa runt i högklackat på stan och spilla Caffe Latte över de nymålade naglarna. Inte vårt problem. Så checka in Stylepit här!

Gino Lundqvist

Gino@mensworld.se

 


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Kläderna gör mannen – myt eller sanning?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com