Klumpen i Allers!

Nu har det hänt! Igår sov jag över i bilen efter en frimurareloge i Luleå. På vägen hem var jag ouppmärksam i rondellen vid infarten till Kalix på E4. Jag saktade ner, växlade ned och såg ingen bil, böjde mig ned för att ställa in rätt kanal på radion och så sade det PANG!.

Bil 2Bil 3Bil 4

Som tur var blev ingen skadad. När det är jag som klumpat mig får jag ju betala 1000 kr i självrisk på min trafikförsäkring och 3000 på min vagnskada samt momsen på reparationerna eftersom det är min firmabil som är inblandad! Det tar nog tid att få bilen reparerad. men jag har en tilläggsförsäkring som gör att jag får en hyrbil. Mycket klumpigt av mig! Kanske jag börjar känna av åldern?

Förbannat tråkigt, men bilen får en uppiffning!

Jag har kollat lite på andras bloggar här och konstaterar att detta mer och mer börjar likna Lektyr och Fibban….


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Klumpen i Allers!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com