LIKMAFFIAN

Likmaffian

Likmaffian

 

Röster..

Röster..

 

Efter många långa, både väntade och oväntade turer ser nu denna bok ljuset i slutet av tunneln. Release 2017. Det är en bok som handlar om den bransch jag personligen varit verksam i under sammanlagt 2o år på olika platser i Sverige. Huvudsakligen i Stockholm där även bokens handling äger rum. Det är en skrämmande läsning, samtidigt bitvis roande och oroande. Jag ångrar inte en sekund av de år jag tillbringade i denna bransch och samtidigt kan jag ibland förbanna att jag den där gången i början på 80-talet steg in som nyfiken 21-åring på Statens Rättsläkarstation i Göteborg för att vikariera som obduktionsassistent.

Det blev biljetten in i en värld som som skulle överträffa de värsta mardrömmar man kan fantisera om. Dessa år lämnade även många ljusa minnen, både av händelser och fantastiska människor man mött under olika uppdrag och folk man arbetat med.

I skuggorna

I skuggorna

 

Jag skall inte dra detta inlägg i långbänk. Gå in på http://www.likmaffian.com och läs mer om bokens handling. Lägg gärna in en förbeställning (ej bindande) på hemsidan för att försäkra dig om att få ett ex snabbare än i handeln. Självklart signerat om så önskas.

Nedan några bilder från mina år i branschen bakom denna vackra kuliss huvudstaden Stockholm är. Vi slet hårt mina arbetskamrater och jag. Men i våra skuggor smed en konkurrent ränker för att misskreditera oss och vårt företag för att på så sätt erövra de lukrativa transportavtalen med främst Polismyndigheten.

Den glittrande fasaden

Den glittrande fasaden

Verkligheten

Verkligheten

Verkligheten

Verkligheten

Verkligheten

Verkligheten

bild

http://www.likmaffian.com

 About


'LIKMAFFIAN' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com