Manligt/kvinnligt beteende…

Jag har sålt mina hattar sedan 2001. Jag möter många trevliga människor (för det mesta). Många tror att dom inte passar i hatt (särskilt storstadsbor). När jag tar av dem kepsen, sätter dit en hatt i stället och dom ser sig i spegeln ändrar dom oftast åsikt.

ÄldreGammal eller ung, alla klär i en snygg hatt.

FamiljHatten är “unisex”. Det finns inga speciella “dam- eller herrhattar i läder.tre tjejer Dom här tjejerna besöker mig varje år i Fäviken på Game Fair. Nu har dom sett till att deras karlar också har hatt. MEN, det finns kvinnor som har ett egoistiskt beteende när deras karl vill köpa en hatt för 800 kr. livslängden är minst 10 år d.v.s ca 80 kr/år. Huvudet på sned, “Å när skall du ha den? Du har ju en hatt hemma”, eller “grannarna kommer att skratta åt dig”, eller “då går du inte bredvid mig”. Jag har hört massor av kommentarer från dessa kvinnor som missunnar sin man, men jag har aldrig hört en man säga något negativt när hans kvinna vill ha en hatt. Han tar betalar den i stället och säger att hon är jättesnygg i den.

BjörnparI S:t Petersburg sjöng jag utanför svenska konulatet på Svenska Flaggans Dag för några år sedan. Jag visades i tre stora ryska TV-kanaler. Det här är en ung ryss som är jättestolt över sin hatt.

Ung ryssDe flesta i Sverige rider i hjälm. I USA, Mexico, Sydamerika, Sydafrika, Asien och Australien är hjälmar mycket sällsynta. Jag har aldrig ridit i hjälm.

Hjälm:hattSlutligen två bilder till av de hundratals hattkunder jag haft under åren.

ung manMatilda 2


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Manligt/kvinnligt beteende…' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com