Midsommar i en inavlad by

Årets första sommardopp blev inte ett litet utan en lång härlig simtur på en kilometer. I fem års tid har jag lovat hälsa på en av mina äldsta vänner hos hans sommarstuga mitt i värmlands skogar och nu blev det äntligen av! En otroligt trevlig helg. Även om det kändes som att alla var släkt med varandra så inaveln i byn var nog rätt brutalt närvarande haha. Men alla var otroligt härliga. Vi hade osande grillar med oxfilé och en sallad med hallonvinäger, valnötter och en massa annat godis, supergott!

 

 

 

942918_10152957848075704_708595086_n

 

 

 

Nu är jag äntligen ”hemma” på riktigt. På söder. As in Södermalm. Konstigt hur blödig jag blir över den grejen. Men min oroliga själ börjar nog lugna ner sig till slut. Det tog bara 15 år. Men jag kan varje sten här och varje liten krök är min vän. Igår när jag kom hit var jag tvungen att gå en liten runda och inspektera allt. Jag gick förbi Cornelis Vreeswijks grav vid Mariakyrkan, gick Monteliusvägen och beundrade alla ljus över staden, hade en dejt med en sexig blondin på Snaps. Söder style. Just love it!

 

 

 

bild-1-48_139138236

 

 

 

Nu har vi även börjat planera för Bråvallafestivalen. Vilka sjuka band som kommer! Rammstain, Avicci, Green Day, In Flames, Thåström, The Sounds, Hoffmaestro, Kalle Bah, bara för att nämna några. Men mest och främst VOLBEAT!

 

 

 

volbeat_cover_23321288_105112151

 

 

 

Jag, Svensson och rånaren Maria som fotograf kommer självklart åka dit och både njuta av och rapportera från hela festivalen för er räkning! Finns det någon i Norrköping som har sovplats för två personer så får ni gärna skrika till, annars verkar det bli att vi får slagga i bilen vilket säkert går bra det med.

 

 

 

8576_10152957857270704_1219209191_n

 

 

 

 Samtidigt missade jag sista matchen på Söderstadtion. En era, en epok har gått i graven. Kennedy gjorde såklart mål från 35 meter. Fan. Hade velat vara där!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Midsommar i en inavlad by' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com