Min hemliga beundrare

Skärmavbild 2015-07-21 kl. 00.38.44

Han skriver snälla saker på instagram. Ibland tror jag mig veta helt säkert vem det är, ibland är jag helt lost. Han började med att ansöka om han fick följa mig. Jag gillade hans instagramnamn; stockholmshjarta. Jag la till och han skickade ett mail till mig som var utom denna värld. Något om att jag var det vackraste som fanns och att han ville träffa mig. Han har ingen bild på sig själv och han följer bara mig, ingen annan. Han stöttar mig i min operation, postar inlägg där han visar att han bryr sig om mig och han skriver fina kommentarer. Han har avlett ALL uppmärksamhet jag skulle haft på min operation. Jag har gått hela dagen och undrat vem han är. Den enda gången jag hade lite gråt i halsen var när jag stod med desinfektionsmedlet och smörjde in det i min redan torra, ledsna kropp som sa “aj”. Då kände jag mig lite som ett offer. Men kort efter får jag dels fina meddelanden ifrån en väldigt fin person som.. jag vet inte.. betyder mycket för mig. Och så ifrån den här hemliga personen på instagram. Den som skriver helt sjukt snälla saker. Saker som i alla fall gör en lite rädd Stjärna glad.

Om operationen. Jag vet att jag ska ha ont. Jag vet att de kommer droga ner mig. mycket. Jag är rädd för smärtan. Inte för att dö. Bara smärtan efter. Kommer jag klara den? Kommer jag få implantat direkt eller kommer det lösa sig ändå? Kommer de lyckas ordna min hörsel? Går det fortfarande? Lite sådant jag tänker på. Och jag har VÄRLDENS bästa stöd ifrån VÄRLDENS finaste människor. Tack gode gud att jag har er. Många har flytt ifrån mig precis innan, precis nu. Men ni.. ni som orkar.. tack.

Nu ska jag väl gå och vila lite. Lär inte bli någon sömn i natt, men det gör inte så mycket. Kommer sova bort mitt dygn i morgon. Typ.

Godnatt!'Min hemliga beundrare' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com