Min resa från pryd 13-åring till mogen 34-åring

En berättelse om en kvinnas sexuella utveckling.
Fick idéen att anonymt skriva om sex, allt från pinsamheter till fullträffar och min första instinkt, var tveksamhet, sedan tänkte jag – What the fuck! Vad är inte naturligt om inte sex, allt kretsar i grunden kring att äta, skita och ha att ha sex, det är ett av våra primära behov, både för njutnings skull samt i reproduktionssyfte och varför är det så mycket hysch hysch kring det hela? Om fler vågar vara öppna kanske vi skulle lyckas arbeta preventivt med ungdomar och mycket av det som kan vara mindre bra just när det kommer till sex kan undvikas. Men sex och vad du som människa går igång på är högst individuellt.

Jag dömer ingen men just de som har läggningar mot djur och oskyldiga barn kan jag aldrig rättfärdiga i min vildaste fantasi. Ett måste för sex är ett ömsesidigt samtycke och att ingen är i underläge mentalt. Utnyttjande och tvång är jag emot i alla former, men nu över till det roliga med sex och jag som 80-talist har fått höra att 90-talets kvinnor är väldigt öppna och frigjorda kring sex so you go girls, ta för er, ni har lika mycket rätt att ha sexlust som män/unga män utan att bli stämplad som ”hora” för det. Vi är alla i grunden människor med behov.

Min oskuld
Det hela började vid 12 års ålder, jag hade upptäckt att det var skönt att lägga en vibrerande penna vid min klitoris. Jag kommer så väl ihåg att jag ”ensam hemma” experimenterade med den medan övriga familjen var och storhandlade, när de kom hem gömde jag skamset pennan och kände mig som en syndare. Vid 14 års ålder fick jag en trampmoppe i konfirmationspresent och ibland åkte jag på den bara för att känna vibrationen återigen på min klitoris. Men nu åter till när jag förlorade oskulden. Vid 12 års ålder utförde jag min första tungkyss med en kille som idag bor med sin pojkvän i London. Jag kommer väl ihåg att jag hade satt på mig läppbalsam i jordgubbssmak och killen som var jämngammal utbrast – Åh det smakade jordgubbar. Det var en ”boost” för självkänslan, inte ville jag smaka skit i munnen, så även om han i senare ålder visade sig tända på killar så var det en fin första kyss. När det var dags att söka till högstadiet skulle min skola slås ihop med andra mellanstadium och vi fick i uppgift att önska vem vi ville hamna i samma skola som. Jag hade sång som elevensval på folkets hus och där hade jag träffat på en karismatisk kort liten kille som jag föll pladask för då han stod där och lyssnade på mig sjunga. Utan att han hade någon aning om det så önskade jag att hamna i hans klass i högstadiet vilket jag sedan gjorde. Såklart förlorade jag även oskulden till honom. Denna kille var en liten retsticka, men på något vis så var jag förtjust i honom ändå. Ända sedan tonåren har jag varit den där typiska bruden som faller för bad boys and boy do I hate that fact about me. Jag började hänga med skolans ”problem killar” och dem kände även denna karismatiska kille som jag fattat tycke för.

En kväll hade de bestämt sig för att bjuda hem mig och min klasskamrat A för att hänga och lyssna på musik och underförstått lite mer. Nyfiken som jag var på lille herr Karisma hände jag med dit och jag tror vi hade fått tag i några folköl som vi drack för att ”våga”. Han fick tränga in i mig men efter ett tag utbrister han – Det här går inte, du är för trång. Oj vad jag skämdes, vilket misslyckande för trång? Naiv romantiker som jag alltid har varit så hade jag byggt upp sex som något som har i sängen på röda rosenblad med tända ljus och värsta balladen i bakgrunden att göra, så reser du tillsammans med killen till sjunde himlen. Inte folköl och höra att man är för trång. Vid senare tillfälle öppnade jag upp mig för min mamma kring detta och hon sa att trång var något positivt? Vad menar hon? Hur kunde det vara positivt? Jag längtade tills mitt lilla hål var ett kvinnohål, det här ville jag inte vara med om igen. Jag blödde aldrig under samlaget så jag gick länge och funderade på om jag verkligen förlorade min oskuld? Jag red hästar och fick för mig att kanske mödomshinnan sprack någon gång då jag satt på hästryggen travandes eller galopperandes? Nästa gång jag skulle ha sex var jag 16 år. Jag vart senare mycket populär hos killar och fick ett oförtjänt rykte som promiskuös tjej som avundsjuka tjejer spred eftersom jag hade mycket killkompisar och beundrare.

Glasfiber
Om jag nu var för trång som 13 åring så förlorade jag med största säkerhet oskulden med glasfiberkillen. Glasfiberkillen var en arabisk kille som jag ofta sov över hos, jag handlade mat åt hans familj, hämtade syskon på förskolan och trivdes med ett mer kollektivistisk tänk än sköt dig själv mentaliteten som rådde i min ogynnsamma hemmiljö. Hur som så svor denna kille på koranen att han älskade mig och vi gömde oss från familjen som jag blivit en del av för att ha sex. Jag trodde på hans bullshit med handen på koranen och följde med honom till ett vindsförråd i hans hyreshus. Där fanns massa glasfiber och jag 16 år och han 18 år tänkte att glasfiber såg ut som gul mjuk bomull, haha vilket misstag. Kan informera alla läsare om att glasfiber INTE är en optimal miljö för samlag. Men där och då förlorade jag definitivt oskulden.
Sedan dröjde det ytterligare 2 år innan jag mentalt mognade och tillät mig ha den första orgasmen.

Första orgasmen
När jag var 18 år träffade jag min exman som då var 17 år. Vi slöt upp och hade ett 10-årigt förhållande, men han var den som gav min första orgasm. I början av förhållandet var vi fulla av hormoner och hade sex dagligen och det var när han slickade mig länge som den kom, min allra första orgasm. Jag älskade det, kanske var det inte som jag hade målat upp det då, jag är en person som kan måla upp starka mentala bilder, men det var heller ingen antiklimax utan mer som en tension release kändes det.

Beroende av orgasmer
Det slutade upp med att jag blev onaniberoende och älskade att ha sex. Då jag var med samma person i 10 år hann jag också bli väldigt trygg psykiskt i den relationen och de medförde ju även att jag blev trygg sexuellt och började experimentera, detta då ingen vill äta köttbullar och makaroner varje dag, men kanske vill man hålla sig till samma person och då är att experimentera med sex bra ved till elden. Jag kom ihåg att jag lediga dagar satt på spelade på spelsajten blip och spelade yatzy och under tiden de andra spelade vart jag så uttråkad att vänta på andras tur så jag satt och fingerpullade mig själv för att komma, komma och återigen komma. Ja jag blev helt enkelt beroende av orgasmer och jag införskaffade mig min första dildo i form av en gurkformig grön dildo.

Sprutorgasmer
Det visade sig sedan att jag tillhör sorten som får fontän orgasmer, även dem kan komma igen och igen. Jag måste därför nu alltid kissa innan sex och på något konstigt sätt tror jag detta hänger ihop med mina kontrollbehov. Jag är en driven alfahona som inte kan ha sex om jag inte känner en connection på något vis med den jag idkar samlag med. Jag dras till dominanta alfahannar och det är få som kan matcha mig mentalt vilket resulterat i att det är få jag har sex med eller går in i en relation med. Men det är något med den där känslan av att vara undergiven som får mig att spruta, kanske är det för att jag är så drivande till vardags som gör att när jag är i underläge och inte har någon som helst kontroll tänder på det undermedvetet. En gång filmade min exmake mig liggandes med en stor massagestav och jag sprutade gång på gång i ca:60 minuter, sängen blev plaskvåt. Idag har det gått så långt att jag har införskaffat mig ett latexlakan. Jag antar att jag är en människa som känner mycket på både gott och ont. Den gången han filmade hade jag dessutom rökt på marijuana så jag var lagom go i skallen.

En gång hade jag sex i en bastu helt påtänd på Extacy, det var en av dem bästa sexupplevelserna jag någonsin haft. Men jag är än idag en naiv romantiker som faktiskt tänker att det bästa sexet är när du älskar någon fullt ut, att älska och att vara 100 % trygg med den personen. Det låter kanske vaniljtråkigt men att verkligen älska är det sexigaste vackraste och finaste för mig som aldrig kunnat vara en one night stand tjej. Det måste finnas nånting, annars låser det sig mentalt för mig.
En gång hade jag en pojkvän som verkligen tände på sprut orgasmer så sexuellt var vi en perfekt match, men bra sex är inte alltid = bra relation. Han var den som behandlade mig värst.

Tänder på intelligens
Jag har ett problem som är att jag tänder på karismatiska intelligenta män, och en kvinna med daddy issues som jag är så hittar sociopaten och psykopaten mig och jag dem, det är som hajar till blod. Nu är det ju inte bara sociopater och psykopater som har en hög IQ utan även vanliga fungerande neurotypiska också. Den intellektuella badboyen som behandlar mig med respekt är med andra ord den ultimata dröm mannen för mig. Jag måste såklart vara kemiskt och fysiskt attraherad, men män som inte skräms av mig utan kan hantera en vild kvinna är den som vinner i längden. Jag tillhör den tråkiga svan sorten som vill leva med en livspartner, men ändå krydda till vardagen. Motsägelsefullt?

Flensost
En pinsam situation var en gång när jag som 16 åring hade en pojkvän som älskade avsugningar. Problemet var bara att han inte rengjorde sig innan så det var min första upplevelse av flensost. Hett tips till er killar ! Flensost is a big not what to do.

Offentligt sex
Jag och min exman hade en period då vi separerade. Jag levde livet i ett annat land medan han bodde några månader i ett annat land. Under denna period lyckades jag med bedriften att ha sex med min gifta chef. Inget jag skulle göra idag, vi lär så länge vi lever och idag hyser jag den största respekt för dem som har en ring på sitt finger. Min gifta chef var gift med en snygg fotomodell och ändå var han sugen på mig och sa att jag fick honom att känna sig som ung på nytt då han var ca:10 år äldre än mig. Vi checkade in på motell för 1-2 timmar och en gång efter arbetspasset bröt vi oss in i Central Park (nu har ni läsare listat ut vilket land jag var i) och hoppade över stängslet och hade sex mitt i central park mitt i natten. Jag har även haft sex i en bil på en bil parkering utanför ett zoo, djuriskt?

Analsex
En upptäckt jag gjorde i mitt långa förhållande var hur skönt analsex är. Även här fanns det ju psykiska spärrar till en början, men min absoluta favorit är att bli tagen ”doggystyle” samtidigt som jag själv stimulerar klitoris, helt underbart utifrån mina sexuella preferenser, prova! Kanske är det din grej? Ett tips är dock att se till att du är ren innan du har analsex. Tyvärr har jag dock inga bajs erfarenheter att bjuda på och på något sätt känns det som ett område som får kvarvara som outforskat för mig. Not my cup of tea, but maybe yours?

Golden shower
En gång när jag druckit och rökt på var jag superkåt och valde då att kissa på min partner när vi duschade och där och då insåg jag att jag går igång på sprut i alla dess former, men det var skönt att vara i en dusch och veta att urinen duschades av.

Sprutorgasm i munnen.
Eftersom jag tillhör sorten som kan få fontänorgasm var en av mina bästa minnen när jag sprutade i munnen på mannen som tyckte om sprutorgasmer och dagen efter det benämnde han mig som en gudinna och det kändes ju betydligt bättre än den där gången när jag var för trång.
Jag har en väninna som en gång utbrast till mig –Va har du varit med så få… Jag har varit med minst 200st. Jag tänker att kvantitet inte representerar kvalitet, men det är i betraktarens ögon att döma. Hoppas texten inspirerar fler att våga skriva om sex…

Peace Out


Tagged: ,


About

As a Guest Columnist I am delighted to write, for your treat! Sometimes anonymous sometimes public!!


'Min resa från pryd 13-åring till mogen 34-åring' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com