Möten

Det jag går igång på mest av livet är möten med människor. Jag tror faktiskt att det är hela orsaken till varför vi lever. Det finns en sådan magisk spänning i dessa möten. Framförallt därför att man har så mycket att lära från dem. Att möta en pensionär med all deras visdom eller en liten tonårig skitunge som tar vår värld vidare. Som jag ser det är jag ett mellanting mellan den gamla och den nya generationen. Jag går igång lika mycket på båda. Det är verkligen två helt olika världar men de är så galet spännande båda två så jag älskar att få vara en del av dem båda. Det vackra är att jag alltid känner att folk vill bli lyssnad till.

Alla har sin story de vill dela med sig av oavsätt om de är gamla eller unga. Psykologer är nog det mest arbetssäkra jobbtitel man kan äga.

I mitt arbetsliv har jag jobbat med en Sveriges största näringslivschef, många internationella kaptener och lärt upp många dykare. Alla är lika intressanta. Sen ska vi inte tala om alla snygga tjejer och killar jag fotat …. Jag förstår att jag är lyckligt lottad. Inte många får ägna sitt liv att professionellt få arbeta med sin hobby. Men det har jag fått. Tack alla som gjort det möjligt!

Så vad är min poäng? Att resan är målet? Att du kan nå dina drömmars mål om du bara vill? Min poäng är livet i sig själv och just möten av människor. De som är dig nära håll hårt om dem. Det är det enda jag lärt mig efter 41 jordsnurr. Kram kära läsare.


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Möten' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com