NAKNA ARTISTER !!

04 (2)

Vi bor ofta på Hotel ..alldeles för ofta .. men samtidigt är det en viss tjusning med hotelfrukosten som är The Thing för både mig & Tessan . Vi dömer Hotelet efter Frukostens kvalite  .Vi har nog bott på över 5000 hotel worldwide under mina 25 år på världsturne med mina tåliga familjemedlemmar som medresenärer .!

DSCN0234

Sist jag checkade in i Halmstad var det på Kriminalvårdens slutna anstalt & det var garanterat mindre lyxigt än dagens svit som vi nu intagit .

Unknown-2

Då vi stod i receptionen i Halmstad på Hotel Mårtensson för ett tag sedan  ,fick jag en flashback till Juli 2008 i samband med Rix Fm gigantiska sommarturne.Det var en fantastisk turne som alltid med Rix Fm & när vi hade nått Halmstad bodde vi på Mårtensson. Ett bra hotel mitt i smeten på gågatan i Halmstad .

9c2f495a67fd3cceexport.unknown

Undertecknad & Nordmanboyzen hade lyckats med konststycket att slå ut Carola & Johnson ur schlagern 08 under våren & vi var stenheta på alla sätt .Giget i Halmstad var grymt & det var 10.000 pers i publiken.På natten var det efterparty som vanligt med samtliga sponsorer & medarbetare  på plats.

IMG_0109

Vid 03.30 på morgonen ringde brandlarmet på hotelet & jag vaknade med ett ryck.-Utrym hotelet omedelbart ,gastade katastrofhögtalarna i hotel-gångarna medans brandlarmet skar långt in i själen.

01o=WkdGagaNaken-1w

Jag iklädd endast ett par träningsbyxor drog mig mot repan ,i receptionen mötte mig en syn som Se & Hör eller Hänt Extra skulle kunna dödat för ,halvt nakna och ngt sömniga stod en hel del av Sveriges artistelit uppdradade bla E-Type ,Charlott Perelli & Håkan Nordman Hemlin mfl & 3 brandbilar hade kört upp utanför hotelet med blåljusen på .Det var verkligen en syn.

Brandmännen rusade runt & checkade alla rum ,var brann det någonstans ?

NordmanTrioSV4321-675x376

-Jo det brann på Håkan Nordman Hemlins rum ,min artist hade smygrökat på rummet & utlöst brandlarmet ,detta kostade Håkan 6000 kr & Rix Fms ledning var helgalna ..vilken natt !!!!!

DSC_0080-kopia-1024x780

The Brinks .. mitt i livet !!!'NAKNA ARTISTER !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com