NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT !!

Det har varit en lång väg !! … Ja en jävligt lång väg , men nu så är jag äntligen i livet vid en tidpunkt som alla strävar efter , nämligen. Att ta steget in i ett riktigt familjeliv genom att  gifta sig och lova evig trohet till sin älskade kvinna ! Vägen hit har definitivt inte varit problemfri ! Vi träffades första gången för 8 år sedan , jag hade fått ett dj uppdrag av min gamle kompis Gävle Peter som hamnat på tjänstgöring i Bollnäs ,han bokade in mig på  Face en påskhelg 2005 i dagarna 3 ! Världens avkrok , men med en nattklubb som platsat i Stockholm eller New york.Ägaren Josef var en glad och tokig entusiast som tillsammans med sin familj regerade hela nöjessvängen i Hälsingland via Bells ,Highlander & Face i Bollnäs !Jag tog tåget till Stockholm fr  Helsinborg ! På centralen i Stockholm mötte Nynäspete , en dj & roddare som jag jobbat med i 20 års tid , en pålitlig medarbetare .Jag lastade in mina skivcases i hans van , som var mer motor än chassi & sen rullade vi mot Bollnäs !

Väl framme i Bollnäs möte jag upp Basic Element som var helgens gäster tillsammans med Adam Alsing ! Det var ett jäkla drag på dansgolvet , men det var speciellt en tjej som ständigt skulle upp på scenen och tidvis hoppade runt på bardisken ! De som var nyktra var ett undantag i denna lilla stad  & systembolaget i byn satte garanterat försäljningsrekord även inför denna påsk 2005 ! Den galna tjejen som ägde scenen var Tessan min blivande fru ,skulle ngn i det läget talat om för mig , att en dag kommer ni att skaffa barn å gifta er , så hade jag bara protesterat , hon hade en enorm utstrålning men var totalt heltokig & tämja henne, var nog en omöjlig uppgift ! Vi presenterades för varandra , jag blev intresserad av denna partycrasher, men mer hände inte den kvällen ! Vi båda hade andra förhållanden just då ! Ett år senare ringer jag fr min mobil en  lördagkväll  , jag hade precis blivit singel & kommit ut fr 1 månad på Tygelsjös öppna anstalt ! Jag frågade om vi skulle ses , självklart sa hon & jag tog tåget åter till Bollnäs i febr 2006 , där vi startade med ett shootrace på Highlander Inn. Därefter blev det vi , men lika mkt kaos som jag var & hade i mitt liv hade hon i sitt , vi fick verkligen kämpa oss igenom allt fr otrohet till svek mm ,men idag med facit i hand , så vill jag bara säga att det har varit värt hela denna resan ! Älskar dig Teresa & ser framemot att gifta mig med dig & leva livet ut tillsammans  med dig å våra barn!!'NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com