Nej, INTE dynamit!!

Jag tog med mig Zulu, en plastkasse och min huggkniv och vandrade ut i “läbbiga skogen”. Det tog ca två timmar att söka av ett stort område och bära hem ca 8 kg SPRÄNGTICKASkörd värt ca 10 000 kr! Min kniv har betalat sig själv med 30 gånger priset sedan jag köpte den. Du fixar inte detta med en vanlig kniv!! Sprängticka är rena dynamiten som hälobringande dryck!


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Nej, INTE dynamit!!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com