Net1, fixat ett problem

Jag kanske är ensam på detta forum om att använda Net1. Jag reser ju omkring i landet och har då mitt mobila modem med mig. Hemma har det fungerat, inga 100 Mb, men ca 2,5 Mb och det brukar räcka för mina behov. En morgon för ca en vecka sedan gick det ned till 0,08 Mb! Jag försökte kolla alla master men det var inga fel på dem. På Google hittad jag något som kallades datamängd. Nu har jag kollat med min sponsor T3 i Umeå som jag testar modemet för. Dom har tagit bort dataspärren och på morgonen ringde jag Net1 och frågade varför det inte fungerade. De löste problemet direkt. Ni som har bredband via kabelnätet är bortskämda, men om ni bor på landet blir det en annan sak. Enligt T# kan jag få 8-10 Mb via ADSL genom dem. Nu kollar jag upp priset och om jag testar det och det håller vad det lovar blir det T3 i fortsättningen i hemmet och Net1 får bli mitt rörliga modem.Nolia_Umeå_2013 (12 av 20)


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Net1, fixat ett problem' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com