Om oss som står bakom Attitude4Life!

Vi vill ju såklart presentera oss. Ni som skriver för oss och ni som läser om oss behöver ju såklart veta vilka vi är för snubbar. Vi som står bakom denna blogzine är två härliga grabbar som har många saker gemensamt. Det är jag, Gino Lundqvist och min kära vän Robbin Beimark. Tillsammans ska vi nu köra vad som förhoppningsvis kommer bli den hetaste bloggportalen ever. Vi bjuder bara in exklusiva skribenter från hela världen.

1910245_21406310703_453_n

Om Gino: Söderkis. Jag har bloggat halva mitt liv, många tusen inlägg. Skrivit för många sidor både som bloggare och skribent och journalist. Älskar att göra intervjuer med intressanta människor så det kommer komma mycket av den varan framöver. Men vem är jag? Bara en pajas. Men mest rent yrkesmässigt så är jag end PADI IDC Staff Instructor, så hajar du det så hajar du att jag dyker med hajar. Senaste tiden har jag dock jobbat som officer på värdens största segelfartyg, ja jag älskar havet. Dyka under det eller segla på det. Är även professionell fotograf och älskar att laga mat.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Om Robbin: Denna människa kan precis allt! Han är den som skapat denna sida. Han kan franska flytande, är född i Sverige, flyttade till Afrika när han var två bast, bodde där i tre år därefter gick kosan till Frankrike där han spenderade de följande elva åren tills det blev Sverige igen. Han är så där skön snubbe som man bara kan vara när man kommer från Östersund. Dessutom är han en väldigt duktig konstnär och vi tävlar alltid om vem som är bäst på att laga mat. Han har lärt mig allt om Photoshop och vi älskar rock lika hårt båda två!

HURSOMHELST varmt välkomna till Attitude4life. Skribenter som läsare! Det utlovas mycket kul intervjuer, djuplodade reportage, personliga blogginlägg, sexiga bilder och från vår uttrycksfulla och artikulerande Lasse Gåre’s stenhårda mediala samhällskritik!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Om oss som står bakom Attitude4Life!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com