Omvärldsbevakning Deluxe

En gång i tiden hade jag ett jobb som gick ut på att täcka vad omvärlden hade att berätta om oss som då var ett rockande företag som hette Skandia. Ni vet det där företaget som var först ute på börsen och som mest handlade om tråkiga försäkringar. Men sen kom en rockstjärna in som hette Jan R. Carendi och blev min chef och mentor. Allt exploderade efter det. Allt jag kan i livet idag om business har jag lärt från honom. Det var en fantastisk tid som slutade i förskräckelse så till vidare att Jan Guillou skrev en bok om det. Men det är en annan historia. Men jag hade ett rätt skönt jobb om att täcka vad media skriver om oss.

jan+g

Jag läste bokstavligen runt 5-8 tidningar per dag. Många år har gått sedan dess men nu vaknade jag till när min rumskompis nya beställning av SVD damp ner med en skräll kl 05.00 i morse. Måste erkänna att det var ett kärt återseende. Mycket har ändrats. Tidningen är hälften så stor och den rosa bilagan brukar vara sporten men nu är det min absoluta favorit – nämligen Näringsliv!

10363748_10154103369550063_1052725316536269650_n

Att min gamle vän Carolina Neurath skriver för sidan och vunnit massa stora priser är ju extra kul. Vilken tjej! I övrigt så på tal om inget annat måste jag rekommendera Diztord, ett kollektiv av grymma dödsmetallare och som har Sveriges snyggaste basist i Chris Goldsmith (ja lyssna bara på namnet men han heter så på riktigt lol) han är lång, skäggig som en uteliggare och har en galet markerad käklinje som skrämmer ihjäl alla på stan men är snäll som en nallebjörn. Det är sjukt kul att känna alla dessa människor. Men lyssna på Diztord på Spotify, de är galet bra!

Chris_Goldsmith

Sist vill jag bara ge en bön till vädergudarna som igår gav mig sol istället för regn. Men kanske regnskiten faktiskt kan ge något bra i slutändan. Min mormor bor inte så långt ifrån mig och vi båda väntar på det gula gratisguldet i kantareller. Kanske det är på G nu?

ps. måste bara lägga till att bilden ovan som jag tagit på Chris så headbangar han och jag lyckades fånga en hårsläng som bokstavligen formar sig som ett hjärta!!! Hur coolt är inte det? ds.


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Omvärldsbevakning Deluxe' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com