Öppen instagram

Skärmavbild 2015-08-18 kl. 02.34.14

Idag öppnade jag upp min instagram igen. Det där med att stänga av mentalt har helt enkelt fungerat så pass bra att jag inte längre bryr mig om vem som ska se mina bilder. Jag ville egentligen ha den låst, men mamma blir ganska ledsen av att inte kunna se mina inlägg och jag själv tycker det är lite trist att inte kunna hashtagga saker och ting. Löjligt kanske, men när jag skulle tagga #mondaybar så fick jag lite längtan till att andra kunde se inlägg. Så nu är min instagram öppen igen.

Sitter och är snart klar med mitt arbete. Det har tagit så himla lång tid. Kanske för att jag är helt ointresserad av Gud och hans villkor  på människor. Kanske. Hur som helst så har jag en torsdag och en lördag att se fram emot. Tatueringstiden bokades om i fredags och hamnade nu på torsdag istället. På lördag ska jag och min kompis L hålla i kräftskiva för nära och kära. Jag är lekledare så klart 🙂 Woop! Det kommer bli skitnajs! Jag har alltid velat ha kräftskiva! Min allra första faktiskt!

Helgen efter är det Mondaybar och nu är outfiten beställd, biljetten bokad och allt klart. Efter det kommer det dock få dröja tills nästa fest. Jag måste jobba hårt och plugga hårdare. Har inte hälsan längre för att festa varje helg, haha! Ni skulle sett mig i söndags. My god. Jag var så sliten. Inte konstigt när man söp hela dagen vid Smedis.

Nu måste jag plugga vidare.'Öppen instagram' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com