Orolig Själ

Jag är ju en orolig själ har jag kommit fram till.

Jag har bott i flera länder. Planlöst vandrat i Central- och Sydeuropa och åkt skateboard 520 mil.

Jag drömmer mig bort till vita stränder där jag ändå inte har ro att stanna på.

Jag kan stressa över att vara fast på ett ställe men lyfter mig inte ur soffan.

Jag kan ta brädan och skejta för att 5km senare inse att jag vill hem och mysa med min hund Lord William men när jag kommer få dåligt samvete för att jag inte är ute.

Jag har 1000 idéer som avlöser varandra om vad jag vill göra i livet. Så hur ska jag någonsin få stopp på denna överaktiva hjärna?

Träna på att leva i CKIbKGEWwAAmWsx.jpg-large
nuet.

Så just nu sitter jag utanför Grisslehamn och lever i nuet. Detta är mitt himmelrike på jorden. Jag andas lantluften, bakar tunnbröd och bygger skafferier. Jag dricker te och läser tråkiga böcker (som min vän tycker är asrolig)

Nu tror jag att jag är på rätt väg, bara vara, bara mysa runt.  Det är självklart något man måste jobba jätte mycket på men jag har en annan vän som jobbar hårt med mig.

Om du precis som jag har svårt att finna din plats i vårt samhälle. Andas och börja pyssla utan krav på att saker ska bli klara.

Mantra “nuet”.

Det kommer bli bra för oss jag lovar men vi måste jobba på att inte jobba på det (ja det är rätt skrivet)

Vi måste inse att vi är bra som vi är och det finns inga måsten utöver våra primära behov (jag menar inte att du ska sluta betala räkningarna, det har jag också prövat och de har en förmåga att komma tillbaks och bita en i röven)

Vi är så djävla bra som vi är, vi måste låta oss blomma ut och inte hålla tillbaks oss genom att planera allt och inget. Fokus på vad som är viktigt här i livet, Jag. Jag är viktig för allt du gör och bryr dig om och älskar kommer från dig själv först och DU är så DJÄVLA GRYM.

Tack för att du läser mitt svammel, men inga planeringar här inte, bara leva i nuet

 

 


About

Det är alltid svårt att skriva om sig själv utan att definiera sig själv. Jag försöker att bli en bättre människa och leva ett roligare liv. Detta är en berättelse om en Man i sina bästa år, med dyslexi och troligen ADHD, men det viktigaste är hans äventyrslusta och förmåga att se det vackra i allt.. Från Soffpotatis till Äventyrare.


'Orolig Själ' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com