Permis

En vecka senare å man e fortfarande kvar på sjukhuset. Vad e det som händer med mig? Läkarna vet fortfarande inte vad det är som orsakat ett så högt CRP, som 343. Däremot e det isf på väg åt rätt håll. Igår tog dom bort venkatetern och satte in antibiotikatabletter ist eftersom CRP’t är nere på 60 nåt och min kropp smått börjar återhämta sig. Seriöst… När jag tänker tillbaka på denna veckan, så inser jag ju att jag inte varit bra alls. Läkarna är fortfarande väldigt förbryllade dessutom. Men dom ska ju ha all cred för att dom verkligen vill ha mig kvar å utreda vad detta är för nåt.


Har haft lite permisar i veckan, så lite grejer har man ju iaf kunnat hitta på. Linus å barnen kom och hämtade mig och tog med mig ut på stan. Vi gick å käkade middag ute och sen åkte vi till Spiken och åt glass och kastade stenar i vattnet med barnen tills solen började gå ner. Väldigt mysigt!


  
Idag får jag ev permis över natten så jag kan sova ihop med mina älsklingar. Jag å Linus planerar Tacokväll med en massa film. Ser väldigt mycket fram emot å få sova i en vanlig säng, även om sängarna här e extremt sköna.

Peace ✌🏼️


mm

About

Jag e hon den där rockiga, skönsjungande 2-barnsmamman från Göteborg, nu bosatt i Öjersjö. Livet närmar sig 30 men än så länge e livet fyllt med fart och galenskaper. Kommer dela med mig av allt från mammakaos till kvällarnas bravader och hoppas att ni både kan finna tröst och glädje i mina inlägg. Over and out /Jonna


'Permis' have 1 comment

  1. July 25, 2015 @ 11:35 PM Emelie

    Ok stackare. Det måste verkligen göra ont. Hade fått för mig att du hade separerat men nu ser jag att jag hade fel. Gött 🙂 krya på dig. Kram

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com