Pernilla Pramberg – Sveriges mest exotiska sexighet

Så nu startar vi! Sveriges tio sexigaste och först ut är: Pernilla eller ”Pramis” som inte är någon fjäderlätt duvunge. Trots att hon är liten som en hobbit. Hon har gått från Småland till Göteborg och härskar nu över den kungliga hufudstaden Stockholm. Men vi älskar ju exotiska inslag och hon har alla de kvaliteterna. Så denna lista har inte bara blondiner. Självklart är hon med på årets sexigaste lista men bortsett från yta har hon en korg full av andra värden som är själva orsaken till att hon kom med på listan över Sveriges tio sexigaste. Ok nu måste vi fråga henne om allt detta! (Fotograf för första och näst sista bilden är Binniam Eksander)

12242_10152265484650316_792345210_n

Hej Pramis! Hur känns det att bo i Sveriges största stad och hur kom det säg att du flyttade hit?

Jag älskar Stockholm och drivet här. Det är en vacker stad som man kan gå runt i och bara titta på i timmar. Har man inget att göra så skaffar man. 
Varför jag flyttade hit va just för att jag hela tiden letar efter nya utmaningar. Stockholm får mig lugn då det hela tiden händer saker runt om. Jag gillar känslan att kunna söka sig till lugnet hemma i lägenheten. Så fort jag sätter foten utanför dörren här på södermalm så är staden hela tiden i full rörelse. I småland finns inte dom valen. Om man vill uppleva något och ha roligt med sina vänner så måste man åka utanför Älmhult om man inte nöjer sig med en hemmafest. Jag tror det är nyttigt med nya intryck för att uppskatta sin vardag.

Saknar du inte Småland eller Göteborg?

Ska jag vara helt ärlig så gör jag inte det. Göteborg för mig är en storstad med småstadsmentalitet. Alla vet vilka alla är och jag personligen föredrar att kunna dra mig undan ibland.

536636_10151941358880316_352133979_n 

Du titulerar dig som konstnär. Vad är det inom konsten som driver dig och vad är det du vill uttrycka genom din konstform?

Det som driver mig är mycket i som finns i samhälles stressen idag. Människor glömmer bort att ta sig tid att stanna upp och njuta av det som är. Tar vi inte den biten på allvar så kommer vi skapa stora portioner av depressioner som vi inte har beräknat oss att få som konsekvens.

228275_10150564827620316_4978756_n

Om man vill köpa en tavla av dig för att förgylla sitt vardagsrum. Hur mycket kostar det?

Oj det är olika. Väldigt svårt att svara på dess utom. Allt beror ju på vad det är och hur lång tid det tar att göra. Materialkostnader i konst är oftast väldigt dyra. Men mitt mål i det ja gör är att det ska finnas olika prisklasser så att alla har råd att köpa det jag skapar.

2331_123332180315_3107_n

Du har även gjort en uppmärksammad volontärresa till Ghana i fattiga Afrika. En sak som är sexig eftersom det hjälper den lilla människan. Kan du berätta om det för alla våra nyfikna läsare?

Resan till Ghana var nog bland de bästa och nyttigaste resor jag har gjort. Jag fick äran att åka dit med Rebecca Gunnarson som äger restaurang oakleys Göteborg samt Kay Eriksson som startat upp det omtalade märket kay senchai.

Vi var där i fyra dagar och hjälpte till med allt från mat och kläder som vi samlat ihop från våra vänner i sverige. Jag personligen var där för att måla ett klassrum och en tavla tillsammans med barnen.Det var väldigt svårt att fokusera på själva målandet dock då alla barn och ungdomar i skolan Great Andoh gav mig en mängd med nya intryck. Där borta är man mer tacksam över vad man har och uppskattar det lilla på ett helt annat sätt än vad man gör här hemma i Sverige.

Att en kram minskar stressen i ett barn vilket gör att de somnar så fort man tar upp dom i sin famn bevisar hur viktigt det är med just trygghet.

Jag minns en liten pojke vid namn Celvin han följde mig för det mesta vart ja än gick. Celvin är idag fem år ,då var han fyra. Jag står inne i klassrummet och målar en vägg. Jag ser att Celvin flitigt har koll på mig genom fönstret. Det regnar ofantligt mycket utanför. Som tur var fanns det tak över Celvin så han slapp bli blöt. Efter några timmar så upptäcker jag att han är borta. Jag målar lite till och bestämmer mig sedan för att avsluta och gå hem. Jag öppnar dörren ut och får se jordens underbaraste människa. Utanför dörren låg Celvin och sov. Det var ett nöje att få lyfta upp honom och bära in honom till sin säng där även alla de andra barnen låg och sov. 

Alla andra 75 barn utan föräldrar.

Emelie Kanter som är en svensk ung tjej från Göteborg ska ha en stor eloge för att ha stannat i Accra för att ta hand om dessa fina barn. 

Tänk er själva om ni får en dotter.. Hon åker utomlands och samma dag som hon ska komma hem så får man ett samtal där hon säger att: Nej.. Jag kan inte komma hem.. Jag har hittat 75 stycken hemlösa barn som jag måste ta hand om. Detta är mitt kall. Jag måste få göra detta. 

Detta är kärlek på riktigt och det är de som vi i Sverige måste lära oss att se bättre. För kärlek minskar stress och får alla människor att känna sig trygga.

383004_10152683555665316_416799044_n

 Vi bor idag i en upplyst värld av bokstavssjukdomar. Du är ett levande exempel på att man fungerar helt ok ändå. Dyslexi och ADHD är din vardag och ändå driver du en blogg och mår hur bra som helst. Vad har du för råd till andra som brottas med samma grej?

Oj. ADHD och Dyslexi.. 
Ja man fungerar mer än väl om man bara vet hur man ska hantera det. 
Man måste lära sig att lägga fokus på det man är bra på och sluta kämpa för att passa in i samhällets ramar. Det kommer liksom inte att gå ändå. 
Om man inte vet om att man har ADHD så kan de bli ganska tröttsamt att försöka passa in och man förstår inte själv varför man inte kan göra det alla andra gör. 
Att fokusera tillexempel på något man tycker är ointressant är näst in till omöjligt för någon med ADHD. När alla kunde ta in allt i skolan som sas i klassrummen så satt jag och ritade och va i min egen lilla värld. Det som är svårt är att det uppfattas ju som nonchalant. Dock var det ju ingen som visste om att ja inte kunde hjälpa det.. 
Inte ens jag. Tänk om jag visste att man tar in 60% mer intryck än en vanlig person och att det är därför man tappar tråden i ett samtal/föreläsning när en blyertspenna faller mot golvet. 

Vet att jag någon gång bestämde mig för att nu jäklar ska jag fixa detta. 
Nu jäklar ska jag fokusera. Skolan ska inte bli något problem för mig. 
Det va bara det att när jag bestämde mig för att fokusera så jobbade min hjärna så hårt så jag somnade. Jag vet inte hur många lektioner jag har sovit på och fått skäll för det. Och det värsta av allt är ju att man inte själv eller någon annan förstår varför.
Därför är det viktigt för både föräldrar och barn att kolla upp detta i tid så man får en förståelse och kan få hjälp med olika verktyg för att hantera sitt eller sitt barns ADHD.

När det kommer till dyslexi så kommer samhället alltid bidra med människor som är idioter och kommenterar stavningen. Men det kommer även finnas människor som utvecklar bättre och bättre stavningsprogram. Jag brukar säga att det finns två olika sorters människor där. De som fokuserar på det som är fel och de som fokuserar på innehållet. Hjärnan är ju faktiskt så komplex så när vi läser så uppfattar vi rätt ord även om det är stavat fel.

642_10152260544340316_624245841_n

Vi killar önskar ju inget hellre att vinna en vacker donna som dig. Men ibland blir vi blyga just inför skönhet. En sådan som du besitter. Vad är ditt bästa råd till att vinna ett hjärta som ditt?

Haha vad roligt. Jag som undrar varför ingen kommer fram. 
Jag tror att killar måste vända på det lite. Den ni inte vågar gå fram till är kanske den som behöver din uppmärksamhet mest. En tjej blir ju inte arg om man kommer fram och uppför sig med respekt. Det skapar mer nyfikenhet. Visst alla passar inte alla men en komplimang skapar alltid glädje och det behöver vi alla.

Om man ska vinna mitt hjärta så ska man va en man som inte har något behov av att hävda sig och som bara är sig själv. Jag personligen tittar aldrig på killen i mitten utan uppmärksammar hellre någon som är lite tillbakadragen. Ett för stort bekräftelse behov är smaklöst. Jag gillar genuina människor som bara är sig själva.

Sedan hur man vinner mitt hjärta hela vägen kan jag tyvärr inte svara på. Det är nämligen inte någon som lyckats ännu.

2122_117686705315_5150_n

Till sist undrar jag en sak. Eftersom jag vet att du har en sjuk humor. Vad får dig att skratta som mest?

Oj Jag har en förkärlek till ordvitsar och kiss och bajs humor. Jag kan skratta högt åt väldigt lite. 

Less is More.

 


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Pernilla Pramberg – Sveriges mest exotiska sexighet' have 1 comment

  1. March 17, 2014 @ 9:13 PM Mens World » Stina Wengler – Sveriges sexigaste glamourmodell blogg

    […] Stina är nummer två på vår tio-topp-lista. Åtta fler är på väg! Läs även om Pernilla Pramberg som var först ut här! […]

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com