Piratskepp O’hoj!

Ett av de mest spännande inslagen i sommarstockholm är alla de fantastiska båtar och skepp som angör vår huvudstad. Man vet aldrig vad man ska mötas av när man går förbi de otaliga kajerna. Döm av min förvåning när jag sprang in i det mest tvättäkta fullt fungerande piratskepp som jag någonsin skådat! Då har jag ändå seglat på replikan de byggde för filmen ”Myteriet på Bounty” med Mel Gibson när jag var i Sydney.

 

IMG_2130

Kanoners!

IMG_2107

 

Tänk att det verkligen finns sådana här skepp än idag! Undrar om den varit med i någon film? Man känner verkligen för att svinga sig ombord i ett fall (”rep” hängandes från masttoppen) med ett krokigt svärd i munnen, för att sen höja Jolly Rogerflaggan och sen skrika ARRRRGGGHHH och låta seglen fyllas av sommarbrisen. Måste vara en grym upplevelse att segla de gamla vikingavattnen i Stockholms skärgård med detta magnifika skepp! Att möta historens vingslag på vatten – vilken blöt grej!

IMG_2117

IMG_2131

Utedass med spektakulär utsikt och naturlig AirCon

På tal om det så är det chockerande nog hur många inflyttade ”Stockholmare” som aldrig någonsin varit ute i vår skärgård. Hur kan man missa det vackraste i hela Sverige? Hallå runt hörnet har vi över 25.000 öar, tacka allemansrätten och hitta din egen ö att grilla på och klippor att helt ostört bada ifrån. Näck om du så vill.

IMG_2113

IMG_2112

Sängkammaren

Mycket händer här i stan’ just nu, imorgon är det Gumball 3000 och redan idag kryllade det av superbilar i hela staden. Känns nästan som om man var tillbaks i Monaco! Mer om det kommer i nästa bilvrålande inlägg..


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Piratskepp O’hoj!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com