Queen of Ink!

Nathalie Dreilick.

31 år, Helsingborgare.

DJ på nattklubbar och har gjort det sedan år 2000.

Tatuerare och äger av Queenstreet Tattoo Studio i vackra staden Helsingborg, ett stenkast från havet.

www.queenstreettattoo.se Queen of Fucking Everything!

Jag jobbar med mina största intressen Musik och tatuering. l

yckligare än mig av det kan man inte bli.

Det känns inte som arbete mesta dels av tiden för jag gör det jag älskar.

Jag öppnade Queenstreet tattoo Studio år 2012.

Det rullar på bra och jag tar in gästartister ibland som tatuerar smink, piercar mm.

Jag älskar att resa så just nu håller jag på att planera att gäst-tatuera i både i Köpenhamn och i Berlin.

Bara detaljer nu som diskuteras.

Det ska bli så kul att få se nya ansikten och få nya kontakter.

Jag är mycket i Köpenhamn i med min flickvän bor där och är dansk( yes jag är flata)

Jag är i full gång även att skaffa en Bulldog till vintern.

Klicka på denna länk!  IMG_3686

Jag har massor av konserter inplanerat som alltid och jag kommer tatuera på mässor, Rock festivaler, erotik mässor mm. som jag kommer lägga upp om här bla.

Det händer alltid massor i mitt liv.

Jag tycker om att fotografera och bli fotograferad.

Har vänner som är fotografer som ibland vill ha mig som model och det är bara kul.

Jag fyller min kropp med INK och får aldrig nog. i Juni börjar jag på min Chestpiece.

Det var lite om mig för nu.

MISSA INTE!

Den 27/5 fyller min studio 5år.

Jag kommer du ha öppethus mellan kl 15.00-18.00 alla är välkomna att se hur jag har det!

Dessutom så får du ett presentkort på 500kr på en tatuering hos mig.

Det enda du behöver göra är att gilla min FB sida och komma till studion

och säga grattis denna dag.

Drottninggatan 146 Helsingborg.

ROCK N ROLL!

Instagram: nathalie_dreilick

FB: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio

www.queenstreettattoo.se


About

DJ på Nattklubbar sedan år 2000 Tatuerare och äger Queenstreet tattoo Studio i Vackra staden Helsingborg, ett stenkast från stranden. Öppnade min studio år 2012. Jag är gay kom ut när jag var 26, bättre sent än aldrig. Jag har varit med i dokusåpor, tidningar mm. Syns du inte, hörs du inte så finns du inte. Äger en Olde English Bulldog som heter Mr Rolex! Kommer resa runt och gäst-tatuera, redan inplanerat Köpenhamn och Berlin. Tatuerar på mässor. Kommer här med denna blogg dela med mig av mina planer,Dj gigg, tankar och massa bilder på tatueringar jag gjort och skaffar. Nathalie: Glad, positiv, galen, jag kan om ja vill attityden, estet, älskar att umgås med min familj, vänner, svär, tatuerings tokig, musiker, älskar att stå på Scen, har lång stubin men när det smäller så är det en bomb som kommer. tycker om att lära känna nya människor, social, tidsoptimist, klumpig, vill utmana mig själv, bjuder på mig själv, vill testa nya saker, envis och öppen. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Instagram: nathalie_dreilick/queenstreettattoo.se Facebook: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio Hemsida: www.queenstreettattoo.se


'Queen of Ink!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com