Ratta ratta raa! Vilka jättestora….

Varför tycker så många män att det är sexigt med jättestora bröst? Är det för att de aldrig, på grund av sin ålder, har fått se vad som händer med klumparna efter några år?

Jamen, det finns ju konstgjorda? Visst, gillar du att krama på en gummiboll i stället för mänsklig vävnad, då är du ju rätt ute idag när så många tjejer inbillar sig att dom blir bättre på sex om dom köper stora bröst. Knullar en tjej bättre om brösten är stora? Mycket tveksamt…Det finns ingen koppling. Tjejer är lika olika som vi män!

Nu är det väl så att sex är intimt kopplat till våra könsorgan? Då är det väl viktigare att operera ”Blå Hallen” än ”hyllan”? Alternativet är ju att män opererar sig för att bli utrustade med vår sexsymbol -en jättestor kuk, som ändå inte kan ryms i sin fulla längd.

I kvinnlig press har jag läst att ”vi kvinnor har rätt att kräva att vår man är viril, har ett rejält don och alltid är redo”. Hon har också rätt att kräva att vi är snygga, välväxta, lockiga, rika, har hög status i samhället, klär oss snyggt, bor bra m.m. Med de kraven blir det många lediga karlar och kvinnor eftersom kvinnans krav inte kan uppfyllas. Hon gifter sig då med ”en i flocken lägre stående hanne” och fantiserar om ”alfahannen” som skall ”uppfylla” hennes innersta skrymslen.

Då säger jag ”KNIIIP!” Om tjejer vill ha ett bra sexliv handlar det inte bara om killens storlek på organet utan lika mycket -för bådas skull- om ”det ekar” därinne.

Sex är inte bara vackra, välväxta, välutrustade män och kvinnor. Det är även alla de andra.

Tror någon av er män här att ni blir lyckligare i livet för att er kvinna har jättebröst, eller för att hon i sina egna ögon är jättesnygg, jättesexig? OK, vänta ett tag tills hon har speglat sig färdigt, lapat i sig komplimangerna på krogen/puben från andra män som hon inte hunnit bli less på, och – du har fått horn, blivit buksvåger med än den ena än den andra.

Samma gäller kvinnor som tror att kärleken är utseende. När hennes karl låter henne låna spegeln är den utnött. Han anser sig vara värd att få mer än en…

Naturligt utseende utan svällande muskler, utan ölmage men med en naturlig självsäkerhet räcker för en karl. Samma sak gäller för en kvinna, håll dig fräsch, tjocka inte på dig i onödan, sexiga kläder är enklare än operativa ingrepp.

Krav i sexuallivet ställer till problem för båda könen. När man hållit ihop en längre tid kan man varandra och kan se till att båda får sitt utan att någon får prestationsångest.

Låt romantiken flöda i förhållandet, inte bara på bemärkelsedagar, måna om varandra, respektera varandra och ni kommer att få ett långt, lyckligt och tryggt liv med er partner. Det är inte fel att bli glad för en komplimang, men när den blir en invit till något annat, då är den mer en förolämpning…


Tagged:


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Ratta ratta raa! Vilka jättestora….' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com