Reglerad ledighet? Nä! Inte som pensionär!!!

Igår var jag först till Roknäs utanför Piteå och sjöng. När jag kom hem var det dags att ta fram min Browning BAR Light 30-06, ammunition och SoundScope hörselskydd för att åka till skjutbanan för älgskytteprovet (som gick bra). Väl hemma bjöd jag min kvinna på färska kräftor och australiensiskt, vitt vin. Idag börjar planeringen inför morgondagen, jag har klippt våra STORA gräsmattor. Jag skall sjunga i Piteå och sedan åka till Boden för att sätta upp min monter inför fredag-söndags Skördedagar.  Min fru har fått ett Nike+ FuelBand i present (jag behöver inget), jag har fått igång det, så nu får jag väl inte se henne så ofta eftersom det lär förmå folk att träna väldigt mycket. Hon cyklar en mil nästan varje dag och simmar dessutom minst tre dagar i veckan. Jag jobbar, försöker vara ute med hunden, plockar svamp, dricker öl, vin och grogg men äter ganska litet. Jag går inte upp i vikt, snarare nedåt, men jag är ju man. Älgjakten börjar första måndagen i september. Då är jag och Zulu igång hela den veckan, sedan brukar vi inte jaga älg annat än på helgerna så jag får chansen att vara ute med Zulu och jaga fågel ganska ofta.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu skall jag förbereda middagen tills min fru kommer hem. Ni vet, när kvinnan kommer hem skall det vara städat ute och inne och maten skall stå på bordet -gärna med ett glas vin väntande. Man är väl karl! Och en riktig karl tar hand om sin kvinna!

Jag har lärt Maj-Lis äldsta barnbarn (13 i september) att om en kille säger att han alltid skall älska henne skall hon svara “kommer du att göra ren toalettstolen? Om han tvekar är det fel kille. Igår hörde jag en löjlig sång i radion “Kom genom elden du, hjälp mig nu” Vilken djävla karl ber en kvinna att komma genom elden för hans skull?? Det måste vara en sådan där “hen”. Inte en brandman i alla fall utan en hjälplös djävel. Vilka fåniga texter det finns, och frasen upprepades oändligt ofta. Sådant skit får man STIM-pengar för…


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Reglerad ledighet? Nä! Inte som pensionär!!!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com