Renlärighet?? Inga andra gudar än LO och ABF i Luleå??

Hemma från Luleå och ABF. Det visade sig att jag kanske inte är rumsren. Jag borde inte uttrycka mig mot något som LO säger eller gör, obrottsligt dela ABF värderingar, inte skriva i tidningar och (kanske)  på FB eller här. Det är nog OK bara jag alltid håller med och bara kritiserar regeringen. ABF Luleå har tydligen fyra sådana underhållare som får ta alla jobb på Äldreboenden i kommunen. Pengarna räcker inte till att sponsra äldreboendena. Där är de ju på samma våglängd som Medborgarskolan i Luleå nu så dom kanske skulle slå sig ihop?
Jag är nog priviligierad som får jobba med ABF, Jokkmokk, Kalix, Piteåbygden och Överkalix. Nåja, ABF medorganisationer “får” boka mig i Luleå. Nu väntar jag med spänning på att få veta om det är samma signaler i ABF Boden? Mitt beslut att bara jobba med ABF går naturligtvis inte att innehålla nu. Jag kan ju inte sluta jobba för att betyga LO min vördnad. Om någon hade påstått det här om ABF för ett år sedan hade jag försvarat dem….. Idag läser jag i tidningen att SD är tredje största parti och inom LO ligger de hack i hälarna på S. Jag har ju i mitt arbetsliv tillhört TCO och SACO och då får man inte jobba med ABF i Luleå. Förstå mig rätt, detta är inte allmängiltigt, jag jobbar åt ABF i andra kommuner utan sele…
Nu får jag väl kolla med Studiefrämjandet eller Studieförbundet Vuxenskolan. Jag har aldrig behövt ta till mig en arbetsgivares ideologi förut. Hur kan folk accepteras på arbetsplatser i industrierna om de inte har LO som Gud?

 


Tagged:


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Renlärighet?? Inga andra gudar än LO och ABF i Luleå??' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com