Rising In Love

“Vi får inte ge vika för illdåd”

Terror fortsätter att existera i vår vardag. Det har nästan blivit “vardagsmat” på nyheterna och nya terrordåd sker världen över. Jag kan inte annat än att känna mig mörk, framförallt denna vecka med tanke på det som hände i Las Vegas. Inte nog med att man på ett personligt plan har befunnit sig i någon slags livskris de senaste åren, nu ska man även handskas med ett begrepp som jag väljer att kalla för “världskris”. De känslor som uppstår efter att ett terrorattentat ägt rum kan vara omvälvande, framförallt om du själv har blivit utsatt eller känner någon som har upplevt terrorn på nära håll. Jag tror alla berörs av det som sker runt omkring oss just nu. Jag kämpar varje dag med att försöka tänka positivt och vara en god medmänniska. Det är svårt.

Det enda jag bryr mig om just nu, det jag verkligen försöker fokusera på för att inte sugas in i “den onda spiralen” är att omge mig av människor som får mig att må bra. Personer som får mig att känna mig som en bättre version av mig själv. Jag har allt för många gånger stött på människor som tar av ens energidepåer och som framhäver dåliga sidor. Mitt tips är: GÖR SLUT! 

Gör slut med människor som rider på din positivitet och som inte ger något tillbaka. Lägg din energi på relationer som får dig att må bra istället.  Vi har inte utrymme för att ta in mer av den dåliga energi som finns runt omkring oss idag. Prioritera dina relationer.

Med det sagt så ska jag spela upp en låt för er som handlar om kärlek, kärlek när den är som starkast. Både i en parrelation och i en vänskapsrelation.

Puss och Kram så länge.

 'Rising In Love' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com