Ryssarna släpper info om sina miniubåtar

Här i Sverige kommer frågan om sovjetiska
miniubåtar i svenska vatten med jämna mellanrum
upp. Besökte sovjetiska marina specialförband
Sverige under kalla kriget?

Åsikterna går isär, men vad säger egentligen
ryssarna själva om saken? Vad berättar de numera
för sina egna medborgare om Sovjetunionens
specialförband och deras hemliga operationer?

Jag var ju rejält inblandad i detta och basade 2003 över Töre-incidenten. varken jag eller någon annan får yttra oss om vad

vi vet om detta. Det är fortfarande hemligt, men detta är ur ryska tidningar. Man vill intressera unga män att frivilligt söka till elitförbandenYin:Yang

Klicka på länken för att läsa artikeln:
http://militart.nu/sovjets_specialforband.php


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Ryssarna släpper info om sina miniubåtar' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com