SÅ VAR DET ÖVER !!

I flera månader har vi talat om vad vi skulle göra ? I flera månader har olika förslag cirkulerat ! Nu är det över & vi går mot mörkare tider !

DSCN1364

RSCN1348

Midsommaren var en skön & välbehövlig avkoppling .Vi styrde mot Hälsingland & Mormor & Morfar.Vi  tog det riktigt lugnt & njöt av solen med kids,släkt & vänner .

RSCN1399

RSCN1391

DSCN1384

RSCN1457

RSCN1456

Ungarna & vi föräldrar dansade runt midsommarstången till den inhyrda orkestern som körde de traditionella låtarna .

DSCN1414

 

RSCN1440

 

RSCN1443

 

RSCN1444

 

Till sist avslutade vi med att bada innan vi intog en traditionell midsommar-middag & skrattade åt paret som bråkade i sin fritidsbåt ,när motorn inte startade ….

RSCN1446

För i tiden var man ute & stormade .Mitt värsta Midsommarminne är när jag dja i Tylösand  i mitten på 80 talet & vaknade upp på Midsommardag på Tylösand Beach.

DSC04077

När jag vaknade till där mitt på beachen hörde jag barn som skrek & en massa andra högfrekventa ljud fr människor .När jag öppnade ögonen fick jag en chock ,runtom mig låg det 1000 tals människor som solbadade ,kunde jag urskilja ur mina suddiga pupiller .

179509_10151058747093254_1913190732_n

Jag hade lirat på Tylösands no 1 ställe & på natten var jag ngt sliten ,eftersom alla hotel var fullbokade & jag hade tappat mina bilnycklar ,så fick jag lämna  tanken på att  ta ett par timmars sömn i bilen därhän .Så det enda alternativet var att lägga sig på beachen & vänta på solen .

Unknown-2

Ovan på allt elände var mina glasögon inlåsta i min bil ,vilket jag kom på då jag tagit ut mina linser som jag slarvade bort ..så jag vaknade halvblind mitt på Tylösand Beach & skulle senare på kvällen den midsommardagen åka till Klassiska Åhusparken & dja.

Unknown

Efter att ha letat mig fördärvad i 3 timmar efter mina bilnycklar fann jag dem till slut.

Unknown-1

Jag styrde sedan min Vita Volvo Amazon med knapp ledsyn till Åhusparken & gjorde ett kanonjobb .Helt klart Mitt värsta midsommarminne någonsin & inget att kopiera !!

RSCN1381Nummera lever jag ett lugnt å stilla familjeliv med min vackra fru sedan 4 månader tillbaka & våra fina barn . Å skönt är det !! Over and Out FR The Brinks

 'SÅ VAR DET ÖVER !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com