Så var man bjuden till “livets fest” ?

Ni vet när kl är alldeles för mycket om man ligger ner bäddad i sängen å ska sova… Fast man kollar instagram en sista gång å Facebook en extra gång ifall man skulle se nåt skoj…  Då helt plötsligt från ingenstans så avbryts den sköna musiken från James bay “let it go” i lurarna av de spännande ljudet från messenger… Å av vem, om inte bloggkungen själv 😏..

Inte för att ja e vass på bloggar eller så… Ganska kass rent av.. Förutom favoriten Maxinne Björk.. Mestadels för bildernas skull då hon är helt bedövande vacker..

Så nu har jag blivit inbjuden här för att blogga..😁

“vad mitt hjärta brinner för”….

…sägs det att ja ska skriva om.. Sååå bare with me, kan ta ett tag innan ja får kläm på de här.. Då jag inte är den mest intressanta person haha.. Händer inte alltför många galenskaper men några få, i liten skala kan jag nog få till att bjuda på 😅

Jag hoppas dock kungen inte vaknat än då katter med tvivelaktigt humör under  sängen är inget jag speciellt skulle uppskatta …

(sådär lagom internt.. Men något ja blev lovad om jag inte skrivit mitt första inlägg innan han vakna haha)

Har ni hört den här?

vet du vad svensken tysken och norrmannen sa om insomnia?

(Nää de har inte jag heller..)

 

Nån som vet så hojta till..

 

 

Å ajsute idag regnar de☔️

XO


About

Då va man med i "blogg fenomenet" Spännande... Puss


'Så var man bjuden till “livets fest” ?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com