Sådan herre, sådan hund

Den 26 september. Zulu har glömt bort att han är kastrerad och har pippat dag och natt med Sheijda. Idag hördes vilda ylanden bakom huset. Då hade han fastnat, hoppat av och stod bak mot bak med tiken. Mandomen måste ha varit vridits ett halvt varv och sedan böjd bakåt 180 grader. Dom lugnade ned sig och stod stilla i några minuter och sedan lossnade dom. Första gången jag ser sådant hända. Hon har löpt förr, men han har varit så ointresserad att hon blivit arg. Nu får hon ingen lugn stund. På sätt och vis är det väldigt bra att de unga tu har blivit ett kärlekspar, för nu håller hon sig hemma när hon löper. Det har ju gått några veckor sedan händelsen så nu är det lugnt igen. Det sägs att detta kan hända oss människor också, men jag har bara hört “fräckisar” om detta.


Tagged:


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Sådan herre, sådan hund' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com