Sara Billström – sexig entreprenör med attityd!

Fröken Billström är en färgstark donna med galet driv i galoscherna och med en framgångsrik vinnarskalle samtidigt som hon är snygg som få. Allt det en avundsjuk militant feminist i hemlighet skulle vilja vara men något den aldrig skulle erkänna. A4L fick en unik intervju och hoppla! Dra mig baklänges i en vagn på kullerstenar – vilka saker som kom fram!

 

1622037_261168914049847_1482417512_n 

 

Varmt välkommen till vår exklusiva gemenskap här på A4L! Vi är sjukt nyfikna på dig! Så jag börjar såklart med den absolut viktigaste frågeställningen. Vad i helvete är tryffelmos? Hur tillagar man det? Samt vad betyder denna anrättning för dig? Haha.

 

Tryffelmos är så simpelt, men 1000 gånger godare än vanligt potatismos. Du har antingen i tryffelolja i moset, eller riven tryffel. Vardagslyx deluxe. Ja tryffelmos och köttbullar är min absoluta favoriträtt och skulle kunna ätas 5 dagar i veckan. Självklart med svartvinbärsgelé. Detta betyder ju väldigt mycket för mig, jag älskar att äta och är det min favoriträtt så är jag glad och snäll i en hel vecka efteråt när jag ätit det.

 

Numera är Miss Bill en Blondie!

Numera är Miss Bill en Blondie!

 

Du är ju även flitigt uppbokad som modell. Om du fick ranka drivkraften till det yrket av fem följande val, hur skulle du ranka dem och motivera varför: Exhibitionism – Pengar – Bekräftelsebehov – För att det är kul – Det konstnärliga i att få vackra bilder.

 

Nja flitigt kan jag väl inte påstå att jag är, men jag gör bara det som faller mig i smaken så att säga. Jag har ju några år bakom mig, med många fina sessioner och publiceringar dock aldrig satsat på lilla landet lagom men fått några publiceringar här. Rankning, 1 – för att det är kul. 2.-det konstnärliga i att få vackra bilder. 3.-pengar (dessa ynka hundra lappar) Sedan tycker jag inte bekräftelsebehov eller exhibitionism har något med det hela att göra. Iallafall inte för min del.

 

1233550_206331176201369_108894496_n

 

En debatt som ständigt är i storm är den här frågan om betalning. Jag är ju själv fotograf så jag känner ju väl till problematiken. Ska modellen betala fotografen? Ska fotografen betala modellen? Vem ska stå för kostnaderna för make/hår/kläd-stylisterna vid t.ex. TFP? Hur tycker du regelverket ska se ut?

 

Jag säger bara såhär, det finns bara en utav mig. Lika så fotograf, men det går ju att lära sig att fotografera, att ljussätta, PhotoShop osv.. Men att göra en kopia av mig, och mitt engagemang och framförallt målsättning bakom mina bilder är nog svårt att hitta i dagens läge. Behöver jag en mua, så självklart skall folk ha betalt! Är det en fotograf jag imponeras över och lika så han med mig så kan man ju självklart ha ett samarbete, men som sagt mitt mål är inte att ha bilder att visa upp enbart på Facebook. Och det man inte tänker på som fotograf är ju att det är modellerna (sorligt men sant) som blir uppmärksammade på bild, och gör spridning samt blir kontaktade av olika bildbyråer, och företag. Det kan vara värt att lägga ett bud på en session för att få den uppmärksamheten som fotograf och lära sig många bra tips utav en erfaren modell. Och detta kan leda till flera betalda uppdrag tillsammans. Jag vill inte längre lägga ned tid, energi, resor, hår, makeup eller ta upp mina sponsorers tid och energi om det inte ger något. Min tid är mer värd än så. Det kanske låter nonchalant och kaxigt men i klarspråk så är det så jag tänker.

 

600758_162082213959599_1694981477_n

 

Din entreprenörsanda verkar genomsyra allt i ditt liv. Du verkar vara ett stort föredöme för andra unga tjejer. Berätta om din framgångssaga, att driva ett nattklubbskoncept utan att äga en nattklubb? Går det att tjäna mycket pengar på det?

 

Saga är väl det MINSTA man kan kalla detta, fy fan rent ut sagt vilket slit detta har vart. Det hela började med att jag blev nattklubbschef, där jag hade en idé om mitt koncept F.I.F.O – där vi gjorde olika spännande temakvällar med en annorlunda musikstil än radiomusik (house musik) . Det var hardstyle, psytrance, hardcore och sedan allt ifrån beachparty, gogodansare, samt dj-tävlingar. Sedan tröttnade jag, ordentligt, oengagerat folk och rent utav opålitliga snorungar som tog upp mig och min grupps tid och energi för att få klubben att snurra. Jag förstår idag varför många av dem faktiskt fortfarande är arbetslösa.

Tillslut samlade jag ihop de allra bästa och pålitliga i mitt crew, jag samlat ihop och startade upp mitt egna F.I.F.O tillsammans med min stöttepelare Percy – F.I.F.O är inramat i OCbookings.se där alla bokningar sker igenom. F.I.F.O är ett koncept jag nu kommer turnera runt med tillsammans med mitt #fifocrew och alla guldkorn till dj’s vi har. Vi hade ett riktigt lyckat event i hemstaden Örebro för 2 veckor sedan. Vi smyckade om hela klubben, hade 4 olika dj’s som körde 3 olika inriktningar inom hardstyle och avslutade såklart med hardcore. Var gråtfärdig så stolt jag var över allt jobb och så mycket tack och beröm man fick av gästerna.

Tjäna pengar, jo inget gör man väl gratis, men detta är så otroligt kul, och vi levererar inte bara musik utan en känsla som är obeskrivlig. Så just nu får jag jobba dubbelt upp för att kunna få snurr på detta. Jag är otroligt stolt över all vår tid vi lägger ned på detta, och jag har både pålitlig personal och vänner för livet som sliter för vad vi brinner för och vill såklart ge flera chansen att uppleva musiken. Då det spelas mer än vad man tror, till och med Summerburst hade en helt egen hardstyle-scen, så klubbar kom igen nu, häng med i utvecklingen så kör vi!

 

941255_164573087043845_1386933400_n

 

Är det fult i Sverige att vara glamourmodell och samtidigt tjäna pengar utan att sälja sig som eskort?

 

Ja det är ju jättefult, Men tjäna pengar får man ju inte göra i över huvud taget i Sverige bara det är fult. Och verkligen inte om man är modell 10 gånger om året, då har man automatiskt, ursäkta uttrycket, “horat runt”. Men ingen tänker på att man har ett vanligt vardagsliv precis som alla andra och får faktiskt sitta grinfärdig ibland för man jobbar så mycket.

 

10447085_1388838291355783_5913646253461019891_n

 

Största trenden i det här landet som sidoprojekt för modeller är utan tvekan kärleken till djur, värnandet om dem osv. Den är så långt gången att jag börjar undra om det är grupptryck från kollegor som gör att alla måste måna djurens rätt osv. annars blir de utfrusna ur gemenskapen. Hur ställer du dig till det?

 

Jadu jag vet inte vad jag ska säga om grupptryck, faller ens folk för sådant? Har de dålig karaktär? Blir förbannad bara jag hör ordet grupptryck. Nä jag har alltid haft djur, hästar, hundar, fåglar, skölpadda, fiskar, och nu katter. Jag älskar djur för de ger en oändligt mycket kärlek. Och det är ett sådant speciellt band emellan sina djur man inte kan beskriva för andra. Kan tänka mig att det är som när man skaffar barn, det “bandet” alla mammor snackar om. Så har jag med mina katter och de kommer alltid vara prio nr ett för mig mina underbara pojkar.

 

266639_125835100917644_1232386962_o

 

Musik är för många själva livselixiret som får en att må bättre när man mår dåligt eller får en ännu gladare när man redan är på topphumör. En lisa för själen helt enkelt. Vilken musik betyder mest för dig och vad gör den för ditt välbefinnande?

 

Jag lever snarare för musiken, musiken är allt för mig och Hardstyle, rawstyle och hardcore är det som ger mig sådana rusningar i kroppen så det finns inte. Jag blir så lycklig ibland av musiken att jag ärligt gråter av lycka! Det går inte att beskriva. Får ståpäls bara jag tänker på vissa tillfällen och låtar. Att åka till Holland på festivaler som Defqon. 1, Decibel outdoor utomhus är ju guld värt, faktiskt det bästa jag vet. Man skiter i om det regnar, snöar eller blåser tornados för man är så inne i musiken.

 

1001804_665694353444384_1597727279_n

 

Sist av allt har jag hört ryktas att du är på väg att knyta hymens band! Är det sant? Om du fick önska dig en kändis som skulle viga er, vilken som helst, vem skulle det då vara?

 

Ja men visst är det så, han har ju vart min vapendragare i ur och skur i närmare 6 år nu så det är väl dags. En kändis, nja jag skulle nog snarare vilja ha en Hardcore dj i sånt fall som gjorde det, Angerfist. Han har jag lyssnat på sen jag var runt 17 snurr så han skulle vaa asfrän att ha!

 

Skribent: Gino Lundqvist

gino@attitude4life.comAbout

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Sara Billström – sexig entreprenör med attityd!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com