Sex bygger på två människor som båda vill. Inte en tjej som är utslagen, drogad eller på något annat sätt ej är kontaktbar. Det är VÅLDTÄKT !

God dag på er denna Torsdag.

Jag sitter och tänker på vad är det som har hänt med synen på tjejer och kvinnor gällande deras kroppar från och av män.

Vi kan om och om igen läsa om den ena efter den andra våldtäkten, det är ej ens längre på väldigt gömda dolda platser utan det sker överallt.

Sedan när blev det ok att påbörja ett samlag med någon som ej ens vet vad hon heter för tillfället ?

Sedan när tycker männen om att ha sexuellt umgänge med en tjej som är okontaktbar ??

Jag fick frågan häromdagen av min nära manliga vän vad jag ansåg om detta och hur vi kan ändra ” kulturen ” ?

Jag kommer på ett ord = NEKROFILI. ( nylatin necrophilia, av Grekiska nekros ” död”och philia ” kärlek “, vänskap är en sexuell avvikelse som yttrar sig i sexuell attraktion till den döda ( människo ) kroppen ( lik ) Nekrofili kan också uttryckas i sexual MORD för det är vad det är, en tjej som är medvetslös är lika rörlig som en avliden !  Källa Wikepedia

Varför denna massiva ökning utav våldtäkter ? Jag tappar ord just nu och uttrycker mig via bilder istället, den differentiella skillnaden åh jösses den är stor. Detta gör mig så fruktansvärt ont, FÖR FAN ETT NEJ ÄR ETT NEJ OCH SVARAR EJ TJEJEN ELLER BARA LIGGER DÄR LÅT HENNE VARA SEXUELLT ! MEN HJÄLP HENNE HEM ELLER SKAFFA HJÄLP OM FALLET ÄR SÅ ATT HON ÄR MEDVETSLÖS ELLER OKONTAKTBAR !

Bild. Vad som är åt fruktansvärt och ofattbart, våldtäkt, ett liv som för evigt blir förstört p.g.a. av en mans sjuka sex makt spel.

11

Bild : Vad kärlek, samspel och total samförstånd är !

k_r7

Här är något som jag tycker är hysteriskt roligt…

Blunt ber om ursäkt för sin hit

Blunt

 Text ifrån Aftonbladet – För tio år sedan spelades James Blunts, 40, ”You’re beautiful” överallt. Det har gjort artisten ­både rik och ångerfull. I en intervju med Hello ber han nu om ursäkt för att ha spelat in låten.

– ”You’re beautiful” var en låt som människorna tvångsmatades med, och det blev irriterande. Sedan börjar de associera artisten med det ordet, ­säger han.

Blunt beskyller skivbolaget Atlantic för att ha försökt forma honom till en tillrättalagd person.

Jag säger bara…. Undrar om Axl Rose förlåter honom nu då han var totalt vansinnig när han fick veta att Blunt skulle flytta in på samma gata som honom, han uttryckte sig skarpt = Skall den där djävla smörsjungande fanskapet med hans förbannade gitarr bo här då flyttar jag ! Maybe now he has made a mand by saying…I, m sorry. Mohaaa Det är väl inte Blunts fel att skivbolaget så kallat tvångsmatade folk med You,re beautiful ..ähh ruggigt bra låt. Skriv och sjung flera. Pilutta dig Axl  hihihi.

Just nu så har jag det privat väldigt tunga dagar då mina barns släkting dog i strupcancer för ca 14 dagar sedan och begravningen är idag.

Det gör så ont, det är så förbenat orättvist, # FUCKCANCER # Jag har även en mycket god vän som har cancer det har spridit sig i hela kroppen. Man är så maktlös. Jag vill ju…jag vill göra de sjuka friska. Finns inga tröstande eller helande ord för cancer. Jag kan ej säga krya på dig vi hörs. Kram . Man kan bara stötta och se på hur de lider och med allt hopp som finns hoppas att de besegrar cancern. Tviii fän rent ut sagt 🙁

10346460_810680788954970_6220060506234397040_n 1

Jag och min älskade pojkvän firade våran ett årsdag i förrgår 🙂 Wow vilket år 🙂 🙂

Helt underbart när man finner den som ger dig Kärlek, omtanke , närhet , varma tankar och gester , glittrande ögon , dimmig glansiga blickar på grund av så mycket känslor. Leenden. Omfamningar som får dig att känna dig så trygg, så älskad. He is my eternal soulmate  >3 Kjelle <3

 

Över till min stora passion MUSIK. Alltså kolla in detta…Snacka om en  BOOM nyhet – Brinken hojtade på Facebook och meddelade denna sjukt grymma nyhet. Nr 4 på Buzz Chart – Festa med oss med Brinken & Lord Foss.
Brinken skriker glatt  – Nu händer det !! Were On Fiiirree ! Alla Ee Mee ! Www.djbrinkenstjarna.com
med Glenn Morangie Stjernström, Niklas Bergström, Anna La Opal Nilsson och 21 andra.

1

Visar en liten glimt ifrån vårat underbara hem samt hur mysigt det trots denna bitande höstkylan går att göra i hemmet… Let there be light & Love.

10712948_820615694628146_6351754950356432129_n

Jag tackar för mig och låter er avnjuta eran ärtsoppa och pannkakor med mycket jordgubbssylt Torsdagen till ära.

I mitt nästa blogg inlägg skall jag berätta lite för er vad – PROFFS VÄNNER ÄR !

 LJUS OCH KÄRLEK FRÅN MIG.10271629_778870185469364_1680059056807903240_n

 

 

 'Sex bygger på två människor som båda vill. Inte en tjej som är utslagen, drogad eller på något annat sätt ej är kontaktbar. Det är VÅLDTÄKT !' have 2 comments

 1. October 23, 2014 @ 2:03 PM kimberly

  Våldtäkt Anna är något så fruktansvärt att de som aldrig gått igenom det (eller kanske accepterar killens konstiga sexfantasier)
  Vad man sen får gå igenom i rättegång är fan inte klokt (ursäkta jag svär ) de försöker lägga skulden på oss kvinnor? ??? När jag blev våldtagen av mitt ex var ju resonemanget att det neka jag ju inte bla bla, men andra bevis kom fram som inspelade saker på min telefonsvararen där han bl.a hotade mig till livet, det värsta var inte det. Hela hans släkt utom en hotade mig. Jag kände mig aldrig lugn alltid övervakad. Han försökte t.o.m döda mig genom att hälla ut oljan i mina bromsar på min bil. Det hade blivit sett av en granne. Där åkte han in igen för mordförsök, inte bara på mig utan även min yngsta som satt i bilen.
  Polisen i allt detta var under all kritik och trots min äldsta är polis idag har jag rent ut sagt där är många som inte passar i sin yrkesroll , t.o.m bett henne att om hon får en chans se till att nån jäkla ändring sker. Inom sjukvården är det ju samma konstiga behandling men det är ett “annat” blogginlägg. Förlåt detta blev långt. Jag har ju upplevt att inte vilja och han gick på ändå, eftersom det har hänt mer än en gång förlorade jag förtroende helt för killar tyvärr. Inte som vänner men aldrig ett förhållande nej tack.
  Tycker om du tar upp detta som definitivt är aktuellt. Kram Kimberly

  Reply

  • mm

   October 23, 2014 @ 2:21 PM Anna Opal Nilsson

   Kimberly.
   Jag börjar med att djupt beklaga det du har gått igenom.
   Ja tyvärr så har det blivit en standard fras = Men hon sa ju inte nej, hon njöt ju det såg jag, hon ljuger etc etc.
   Det är fruktansvärt och jag tappar ord, jag tappar tron på människan och dess moral.
   Tack för att du orkade och vågar dela med dig av din hemska erfarenhet.
   Stay safe, stay strong. Glöm ej att du är värdefull.Inga ord kan lindra din smärta jag vet.
   Men du har kommit en bra bit på vägen genom att våga berätta. STARKT AV DIG !
   Kram Anna

   Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com