Skolavslutning

Igår var vi på skolavslutning i Kalix. Klasserna 1 -6 presenterade sig med sång årsvis. Helt otroligt vad barn är bra på att uppträda inför publik idag mot när jag var barn! Vi rodnade, stammade och var allmänt generade. Dagens ungar är chosefria och ogenerade.

Väldigt många föräldrar, bonusföräldrar, mor- och farföräldrar var där och såg sina små! Jag kollar MINA små, mina potatistelningar som nu snart har krypit upp ur varje sättpotatis. Hittills är det 55 synliga och det skall nog komma ett tiotal till. Tre olika sorter och det kommer att finnas nypotatis till surströmmingen i augusti. Imorgon skall jag sjunga country på Haradsdagen och jag får ett bord på köpet att sälja mina produkter från. Zulu får följa med och på hemvägen skall jag försöka hitta mer murklor…

Thelma


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Skolavslutning' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com