Stina Wengler – Sveriges sexigaste glamourmodell

Stina är ju ett så sött namn bara man lyssnar på det till att börja med. Men söt är hon absolut inte. Hon är sexigt snygg! Men på ett naturligt sätt som sätter många män i brand av åtrå. Självsäker och glad på ett naturligt sätt. Hej Stina. Kåt, glad och tacksam, är en gammal (sann?) klyscha om hur män vill ha sin kvinna. Tror du den stämmer och stämmer den in på dig?

1900592_676104209115311_1536630204_o

Haha, det tror jag absolut stämmer!! Vilken man vill inte ha det?! Kåt, glad och tacksam. Det är klart jag är det, man måste ju göra sin man tillfredsställd eller hur? 😉

Du älskar att resa. Vilket är ditt bästa resmål hittills och varför?

Mina absolut bästa resmål är resorna till Malaysia som jag och min sambo gjort. Första gången var vi där i 8 veckor och andra gången 4 veckor. Det bästa är alla småöar man besöker, inte alls som i Thailand t.ex. där det är folk vart man än går, utan här kunde man vara helt ensamma på en strand. Sola och bada naken, gå runt i bikini och flipflopp hela dagarna. Helt underbart.

fotosession_stina_wengler_2013-06-04_325

Om du hade obegränsat av pengar vart i världen skulle du resa då?

Världen runt? Haha. Maldiverna är absolut en favorit jag vill besöka. Och USA såklart, känns som jag snart är den enda som inte har varit där än. En roadtrip från New York ner till Kalifornien skulle vara riktigt häftigt.

stina_wengler_2013-07-03_290

Du lägger upp många sexiga videos på din blogg som man måste betala för. Vad får man egentligen se för pengarna?

Haha, det kan jag ju inte avslöja här heller, man får helt enkelt köra en provvecka.. Jag loovar iallafall att man inte blir besviken 😉

Fotosession_stina_wengler_2014-02-03_478

Vi bor i en av världens mest fria länder sexuellt. Nästan allt är tillåtet och att knulla hit och dit. Orgier, vara promiskuös, gilla sex med samma kön, ha många sexpartner osv. Men den största synden i vårt land är att vara otrogen. Något som är en självklarhet i exempelvis Frankrike där alla har en älskare/älskarinna. Ändå är nästan alla otrogen även här. Vad tror du om denna konstiga dubbelmoral?

Det konstigaste av allt tycker jag är att det ofta är män som jobbar med sexfrågorna som själva är otrogna?! Det är jättekonstigt allt det här kring sex/otrohet m.m. Jag tycker ju absolut inte att det är okej att vara otrogen, oavsett om man är missnöjd med sitt sexliv. Då pratar man om det, eller går skilda vägar helt enkelt. (Sen kan alla absoluta göra små snedsteg som går att förlåta) Har man däremot kommit överens om det, att man har ett öppet förhållande, då är det en helt annan sak. Jag tror många är otrogna pga. spänningen. Det är nog lite spännande att ha sex med en annan person när man vet att man kan bli påkommen.

För vissa räcker det med att göra det utomhus m.m. med sin egen fru, men vissa vill väl helt enkelt ta det längre haha! Och sen är det ju såklart många som har ett tråkigt sexliv med sin fru, men då tycker jag som sagt att man pratar om det istället för att gå bakom ryggen på sin fru. Nu skriver jag fru eftersom det i regel är ni killar som är otrogna, eller jag kanske har fel?! En annan sak jag tycker är konstigt i den här frågan är att om en tjej är otrogen med en tjej (mot sin pojkvän) så verkar det vara okej? Och varför är det så funderar jag på? Jag tycker nog på det sättet också haha, men det är konstigt egentligen!!

fotosession_stina_hjjjwengler_2012-05-21_611-bw

Om du fick välja att gå in i en bastu naken och läsa lite poesi av Gustaf Fröding. Vill du helst gå in i en tjejbastu, killbastu eller en mixad?

Oj vilken svår fråga hehe. Men jag måste nog svara en tjejbastu..OM det är riktigt snygga tjejer såklart!!

IMG_3256

En sak. Vad gör killar bäst och sämst i sängen?

Det är väl från person till person. Många killar verkar fortfarande tro att allt handlar om storleken. Men det är ju faktiskt tekniken som är viktigast. Man kan inte bara komma med en stor kuk och tro att man är grym för det, för så är det absolut inte!!

Hur viktigt är det att ha stora tuttar som dig som tjej. Vad ger det dig egentligen? Känner du dig mer kvinnlig?

Jag personligen tycker det är riktigt snyggt med stora bröst. Och jag var väldigt missnöjd innan, så hade velat operera mig en väldigt lång tid innan jag tillslut bestämde mig för att göra det. Min absoluta idol när jag var liten var Pamela Anderson när hon var med i Baywatch, så det säger väl en del? haha. Absolut ingenting fel med små bröst, alla bröst är fina, så länge man trivs i det. Men jag trivdes inte i det, och tycker stora bröst passar mig bättre helt enkelt 😉

Berätta din mest komiska nakenanekdot!

Ett av det värsta/roligaste jag varit med om var när jag och min sambo precis börjat träffats. Vi var hemma hos hans föräldrar, och hade sex. Vi trodde det skulle dröja innan de kom hem. Så vi tog oss an både köket, soffan och hallen. Mitt i allting när vi är i hallen och “leker” så hör vi dem komma hem. Som tur var så tog de den andra dörren, så dom kom in genom tvättstugan. Men hallen ligger vägg i vägg så jag får panik.

Mina kläder ligger utspridda i alla tre rummen så jag är helt naken. Jag springer in i vardagsrummet och lyckas få tag på en liten filt som knappt täcker hela mig. Sen står jag där och gömmer mig tills hans föräldrar går in i köket, då passar jag på att springa förbi i hopp om att dom inte skulle se mig. Där trodde jag fel..Det måste ha varit en intressant syn haha!! Tror ni jag höll på att skämmas ihjäl eller? Jag vågade inte gå ut och hälsa på dem på ett bra tag kan jag säga haha!

1370271_10151687476624227_98400973_n

Till sist. Grattis till att vara en av Sveriges tio sexigaste! Om man vill se dig naken hur lyckas man då?

Man är sig själv helt enkelt. Man är snäll, rolig, kan få mig att skratta och må bra. Jag är ingen sådan tjej som gillar stora muskulösa, super snygga killar, för såna killar är oftast rätt självgoda, och det gillar inte jag när killen är, för jag är verkligen ingen sån person, även om många tror det pga. ens jobb. MEN han ska däremot ha tatueringar, ju mer, ju bättre. Slutsatsen är alltså: Snäll, rolig, vara sig själv och ha mycket tatueringar haha!

Stina är nummer två på vår tio-topp-lista. Åtta fler är på väg! Läs även om Pernilla Pramberg som var först ut här!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Stina Wengler – Sveriges sexigaste glamourmodell' have 1 comment

  1. March 18, 2014 @ 9:47 PM INTERVJU MED MIG | Stina Wengler

    […] Så gå gärna in och läs min intervju -> HÄR <- […]

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com