Stödutfodring

Min f.d. granne Gustav Ek i Norrgren, ca tre km från vårt förra hus i Ängesträsk hjälper rådjuren att överleva i den stränga kylan. Dom är nu nästan helt orädda.

Ett vällovligt initiativ som jag gärna skulle ta efter här i Kalix-Bredviken. Trots att jag har ängar åt två håll utanför huset och skog i bortre kanten har jag aldrig sett en älg från fönstren. När jag är ute i skogen med Zulu ser vi dem bara vi gått 500 meter härifrån. I ängesträsk kom dom in på gården och åt av hästarnas mat!Rådjur 010 Rådjur 002 Rådjur på frukostbordet 001 Rådjur 009


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Stödutfodring' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com