Sverige – nu ett farligt land

Vi är väl alla fruktansvärt chockade över morden i Trollhättan. Såväl som nedbränning av asylboenden. Flyktingar som flyr våld åker till vad de tror är ett tryggt och säkert Sverige och blir mördade eller nästan inbrända här istället. Inte av våldsamma krigsgalningar utan av äldre snorungar. I fallet i lilla sömniga Trollhättan var våldsföreverkaren tydligen en ung tillbakadragen datanörd. Något som nu klassas som ett terroristdåd. Verklighetsbilden av Sverige 2015 är så intensivt stark att det fullkomligt sticker i ögonen. Vem är egentligen trygg idag? Förut kunde man känna sig relativt säker om man undvek vissa kända platser, kvarter eller ställen under tider på dygnet då man visste att det var osäkert. Men glöm det idag.

GRAPHIC CONTENT A Turkish police officer stands next to a migrant child's dead body off the shores in Bodrum, southern Turkey, on September 2, 2015 after a boat carrying refugees sank while reaching the Greek island of Kos. Thousands of refugees and migrants arrived in Athens on September 2, as Greek ministers held talks on the crisis, with Europe struggling to cope with the huge influx fleeing war and repression in the Middle East and Africa. AFP PHOTO / Nilufer Demir / DOGAN NEWS AGENCY = TURKEY OUT =

Tror detta är något som oroväckande kommer att eskalera mer och mer i takt med att det kaos som denna flyktingström medför, inte ser något slut. Redan nu går alla inblandade instanser och myndigheter på knäna. Statsministern säger att vi nu är på gränsen av vad vi klarar av. Dessutom skenar kostnaderna iväg som en blindgångare. Paniklösningar kostar ibland mer en dubbelt så mycket pengar. Pengar som inte finns. De kommer såklart kosta skattebetalarna pengar. När folk blir direkt påverkade så kommer missnöje, hat och rasism att öka. Jag vågar bara inte ens tänka tanken på hur mycket pengar som tas från de internationella bidrag som går till krigshärjade länder och fattigdom och istället sätts till att betala Bert Karlssons nya kassako av asylboende.

r3

”Alla måste bidra” verkar vara Statsministerns enda lösning på alla problem. Alla kommuner måste ta sitt ansvar. Alla europeiska länder likaså. Jo lycka till med det Löfven. Norrtälje kommun anmäler sig själva för att de inte klarar av sina åtaganden. Ett ensamkommande barn i Malmö får en socialsekreterare i Pajala ”eftersom alla måste bidra” och då portioneras de ut lite överallt. Flyktingar har under sina första två år i Sverige mer eller mindre ren lekstuga där ingen riktigt kan tvingas till sysselsättningar om de inte vill. De räcker att låtsas gå på SFI och gäspa sig igenom några lektioner. Samtidigt får de mycket mer pengabidrag än de som går på Soc. Dessutom kan de få bostadsbidrag och en massa andra bidrag. Sådant sticker i ögonen och får folk att rösta på SD. En alltigenom nedgående spiral som om det redan nu är kaos ja, vart kommer det hela att sluta?

r4

Ps. Tips nu är att många nya jobb skapas. Sök på Migrationsverket, Arbetsförmedlingen, Socialtjänsten, Röda Korset, och säkerligen snart ny Migrationsminister!! Eller starta ett asylboende men glöm då för allt i världen inte att installera brandvarnare ds.About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Sverige – nu ett farligt land' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com