Sveriges väl! (nej, INTE SD)

Jag har en önskan som tyvärr aldrig kommer att slå in; att politiska partier oavsett block eller färg skulle sätta vårt land främst i stället för billiga poäng på varandras bekostnad. Inom alla partier finns det säker mycket duktiga och mindre duktiga representanter. Tänk om de duktiga kunde bli valda i kommuner, stat och landsting i stället för broilers som aldrig har jobbat med annat än politik.
Tänk om dessa människor hade förstånd att lyssna på “motsidans” argument, ärligt väga dessa mot sina egna och sedan ta de förslag som är bäst för oss! Även  på FB skadar man landet genom att från oppositionens sida häckla allt som görs av sittande regering som FEL. Man skiter i världskonjunkturen och låtsas som om vi i Sverige är oberoende av omvärlden. Detta gäller även om vi har en annan regering. Man orkar aldrig ge en motståndare kredit för bra saker. Jag börjar mer och mer tro på personval!
Vi ses
Björn


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Sveriges väl! (nej, INTE SD)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com