Tänd ett ljus!

Igår plockade jag enris att ta med mig till mina föräldrars grav. Den finns i Boden och dit är det drygt åtta mil. Ett gravljus brinner inte länge. De tider som som anges håller aldrig. Jag har köpt batterridrivna lyktor till både den här graven och till min frus föräldrars grav i Hedenäset.Den tänds när det skymmer och glimmar vackert i mörkret. Två stavbatterier räcker hela vintern! Nu skall jag in till centrum och handla. Jag har startat bilen och har kupéfläkten igång också för rutorna var helt igenisade. Vi har inte så kallt, ca -3, men det verkar vara mycket fukt i luften ännu.Gravsmyckning


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Tänd ett ljus!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com