The Queen of Everything!

Äntligen är det år 2017 för Queen of fucking Everything! Tatueraren Nathalie Dreilick som äger Queenstreet Tattoo Studio i Helsingborg www.queenstreettattoo.se En liten introduktion till mig och mitt liv på senaste!

Min Floridaresa var helt klart en höjdpunkt då jag var på caribien kryssning och fick se Jamaica, Mexico, Haiti, Key West och Ft Lauderdale. Och i Ft Lauderdale var jag o lämnade visitkort i olika studios för att gäst-tatuera. Så blev jag tipsad att gå till Handcrafted tattoo shop, som ägs av Chris Nunez. Jag hittade inte den studion men helt plötsligt när jag är bakom vårt hotell så ser jag studion framför mig. Går in och allt är lugnt och ganska tomt, bara en tjej i receptionen och en tatuerare som stod och hälsade mig välkommen och pratade glatt med mig om en gäst plats hos dom.

Jag ser en annan tatuerare som har ryggen mot mig och sitter och tatuerar. Han lyssnar på mig ser man och tittar mot receptionisten som tittar på honom och sedan säger till mig -but you can talk to the owners right now! Chris! Så vänder sig Chris Nunez om och säger jag ska bara pausa min kund, kom bakom disken. OMG så starstrucked jag blev. Gick in pratade med hon! om han sa jag skulle maila honom o frågade lite om min studio o vilken stil jag kör. Han berättar även att Sverige har väldigt duktiga tatuerare. Så ödmjuk min idol var tur man hade druckit lite öl innan så man snackade på. Passande till min läggning ?️‍?. När man lyxar till det röker man cigarr, jag o min bror träffade härliga amerikanare.

Mina dreads växer och älskar dom bara mer o mer. Mina fester har alltid teman! Detta är min och min BFFs födelsedagsfest med 90 tals tema! Så tog fram mina gamla Buffalo skor! Jag gjorde slut med mitt ex, lovade mig själv o vara singel men då fann jag min stora kärlek denna söta babe! ?️‍? som nu är min flickvän. Har provat dom flesta hår stilar! Här är mitt arbete. I mitt arbete får jag höra olika livs historier, en av dom är detta ett par som gjorde ett hjärta med 4 stygn i för deras son som föddes med hjärtfel och har 4 stygn i hjärtat. Några av mina arbeten.

Jag tatuerar mycket mandala inspirerat. Man får ju vara snäll o låna ut lite skinn när min flickvän ville testa tatuera för första gången. Jag o min tjej reser så fort vi får chansen till det och håller inte igen utan lever livet tillsammans och är galet kära Hon är dansk men jag har blivit riktigt bra på danska om du frågar mig, iallafall när jag e full. Investerar i lite nya leksaker. Älskar att bli fotograferad i lite annorlunda miljö, linslus som man är. Här blir jag fotograferad av min faster Lena Malmström. Jag har medverkat som statist i en svensk film som släpps 2017. Målar tavlor med airbrush och säljer! Tar även beställningar på motiv o färg.

Lite kort om mig som avslutning: dreadhed, tidsoptimist, går mot strömmen, minne som en guldfisk, gay, tatuerare, ägare av Queenstreet Tattoo studio i Helsingborg som jag öppnade år 2012, DJ på nattklubbar sedan år 2000. Jobbat för Ving och arbetat o bott utomlands i 3 år. Jobbat mycket inom restaurang, varit radiopratare, allt folk säger att jag inte kan måste jag prova, dricker: Corona, Pepsi Max, Celsius, vin och Captain Morgan. Social, pratglad, skrattar mycket och älskar djur. Kärlek till dig! Från the Queen of fucking everything!About

DJ på Nattklubbar sedan år 2000 Tatuerare och äger Queenstreet tattoo Studio i Vackra staden Helsingborg, ett stenkast från stranden. Öppnade min studio år 2012. Jag är gay kom ut när jag var 26, bättre sent än aldrig. Jag har varit med i dokusåpor, tidningar mm. Syns du inte, hörs du inte så finns du inte. Äger en Olde English Bulldog som heter Mr Rolex! Kommer resa runt och gäst-tatuera, redan inplanerat Köpenhamn och Berlin. Tatuerar på mässor. Kommer här med denna blogg dela med mig av mina planer,Dj gigg, tankar och massa bilder på tatueringar jag gjort och skaffar. Nathalie: Glad, positiv, galen, jag kan om ja vill attityden, estet, älskar att umgås med min familj, vänner, svär, tatuerings tokig, musiker, älskar att stå på Scen, har lång stubin men när det smäller så är det en bomb som kommer. tycker om att lära känna nya människor, social, tidsoptimist, klumpig, vill utmana mig själv, bjuder på mig själv, vill testa nya saker, envis och öppen. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Instagram: nathalie_dreilick/queenstreettattoo.se Facebook: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio Hemsida: www.queenstreettattoo.se


'The Queen of Everything!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com