Tiggarbrev och galor!

Jag är vädigt less på alla tiggarkuvert från olika medicinska fonder och på Rädda barnen, alla galor till förmån för sådant som staten borde fixa om dom prioriterade Sverige!
Hur mycket pengar kommer in och hur mycket av pengarna går till ändamålet?
Jämfört med vad staten skänker bort i miljarder till utlandet och till migrationsverksamheten i Sverige är alla insamlingar och jippon en spotta i havet! Prioritera penningflödet från staten till medicinsk forskning! Det gynnar hela världen!


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Tiggarbrev och galor!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com