Tillbaka på bloggen

Det har varit något fel som gjort att allt jag skrivit förutom rubrikerna försvunnit. När jag såg det tog jag bort dem för att ingen skall behöva klicka i onödan.

Hoppas det fungerar igen!

Hemma efter fiskestämman i Boden där vi gjorde en del ändringar som gör att fler anställda vid försvarsmakten i Boden kan bli medlemmar i vår fiskeförening. Jag hann prata lite om Sprängticka/Chaga och ta med tre fiskebröder till en björk i närheten där jag sett en sprängticka. Jag har ju alltid med min stora huggkniv så jag högg loss delar till dem och tog 20140407_202110resten själv. Sedan till Boden där jag ställde min Roma Home mellan gamla Tingshuset och gamla skolan norr om kyrkan. Jag lagade  mat och gick sedan en sväng med Zulu. På en gammal björk hittade jag en sprängticka som var otroligt stor. Den satt på ca två meters höjd så det blev jobbigt att hugga loss den. Jag högg en slana och bände loss den efter att ha åstadkommit en rejäl, djup klyfta mellan tickan och stammen. Spillet som ramlade ned på marken medan jag högg samlade jag också upp (1 000 kr/kg, då lämnar man inget i onödan. Nu har jag gett bort lite till några av mina frimurarbröder och talat om hur man använder det. Högtidsdagen blev mycket minnesvärd och jag som aldrig annars pratar med folk hade inga problem att prata med mina bordsgrannar. Jag höll till och med ett eget anförande efter maten. Nu har jag en lång lista med “göra” att hinna med innan jag drar söderut på sångturné. Det blir Piteå, Värmdö, Rotenäs, Västerås, Söderköping och Stockholm. Jag åker ensam med Zulu och plockar upp Maj-Lis i Rotenäs.


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Tillbaka på bloggen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com