Torsdag :)

Skärmavbild 2015-11-26 kl. 20.51.51

Haha, snygg bild va? Mamma vill aldrig vara med på bild. Aldrig. Så himla tråkig! 🙂

Hej, jag har jobbat ett hårt pass precis och känner mig helt slut faktiskt. Orkar ingenting. Ska gå upp till solariet, sola en stund och bli lite glad. Har haft för mycket på jobbet. Suck. Tur att mamma hade gjort ASGODA pannbiffar när jag kom hem. Och att min pojkvän var världens sötaste som sa “puss älskling, jag älskar dig” i telefon. Åh.. min fina Norrland. Som jag ville ligga i hans knä idag och sova. Jag somnar alltid på honom. Till och med mitt på ljusa dagen på en flygplats i Polen. Jag älskar att somna på honom. Det är liksom skitsvårt för mig att titta på serier och filmer av den anledningen. Vi har sett kanske 4 hela filmer ihop. Typ. Sorgligt men sant. Jag är en trött tjej som älskar att sova.

Mitt ex har förresten funnit min vackra klocka!! ÅÅH vad glad jag blev!! Jag har saknat min klocka som fan! Seriöööööst.. hahaha! Ska hämta den i helgen tror jag.. om han har tid att ses en minut. Ska fråga i morgon. Annars ska jag fika med min bror, dricka vin med min mamma och ev. gå ut. Asså jag vet ju hur jag låter när det kommer till utgång. Det planeras och blir fan aldrig av. Typiskt.

Skärmavbild 2015-11-26 kl. 23.09.15

UPDATE: Nu har jag iaf solat solarium uppe på hörnet och blivit en fräknig liten Stjärna. Pojkvännen blev lite uppspelt. Han har nog inte riktigt sett mig i fräknar förr, haha! Jag har fått dom av min mamma och de hamnar i hela nyllet. Enligt henne gillar killar fräknar. Tur för mig som är Pongo atm.

Nu är jag kass på att skriva och ska duscha, lägga mig och mysa till typ tv3play och i morgon väntar en dag med massa jobb. Tio timmar. Fuck vad jag ska äta kaka efteråt på cafét med min fina bror, hahaha! 🙂

Och sen ere lördag och jobb + vin, sen söndag och då får jag inte bara träffa pojkvän, utan också hans underbara vän Marcus som är askul! 🙂

Godnatt! <3

 'Torsdag :)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com