Träna med endast en viktplatta!

wpid-wp-1435590980435

Hej allihopa!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har faktiskt varit på semester :D. Jag har tillbringat en vecka i Turkiet och det har varit helt underbart, klar sol varje dag, massa bad, massa god mat och faktiskt en hel del träning! Dem hade gym på hotellet så det var hur bra som helst – det är sjukt hur långt man kan komma med 2 st 12 kg hantlar, 20 kg skivstång och 10 kg viktplattor. Jag har till och med fått lite träningsvärk där nere! Dock var gymmet äckligt varmt, AC:n funkade inte så det blev helt immigt när jag var där haha. Här är tips på övningar du kan köra om du endast har en viktplatta och vill köra igenom hela kroppen!

– Smal rodd: håll i viktplattan, antingen med båda händerna, eller kör en arm i taget.
– Front squats: håll viktplattan vid nyckelbenen framför dig och kör squats. Vill du göra det jobbigare kör du squatjumps istället!
– Pullover med viktplatta.
– Tricepspress över huvudet: Håll plattan med båda händerna över huvudet, böj underarmen bakåt och gå sedan tillbaka till startläget.
– Bicepscurls med viktplatta.
– Höftlyft: lägg viktplattan på höften, kör antingen med ett ben i  taget eller båda.
– Crunches med viktplattan över huvudet.

 


About

21 årig tjej som bor i Göteborg. Arbetar som PT och Kostrådgivare, GRIT coach, CXWORX instruktör, Indoorwalking instruktör och pluggar hälsopromotion med inriktning på kostvetenskap på Göteborgs Universitet! Vill du ta din träning till nästa nivå? Eller bara bli mer hälsosam? Kontakta då mig så hjälper jag dig att på ett individanpassat, roligt och hållbart sätt nå dina mål!


'Träna med endast en viktplatta!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com