Två helt vanliga dagar

Jag borde vara som andra bloggare ibland och bara skriva om saker som händer mig, min vardag, och inte mycket mer. Well.. okej.

Igår jobbade jag precis som vanligt på CUM. Jag var lite trött, men annars helt vanligt glad. Jag sydde kugghjul, städade och pysslade med lite allt möjligt och innan stängning kom min fina man in och testade lite t-shirts. Han hittade en riktigt snygg för bara 199:- och sedan tog han med mig ut på restaurang. Helt otippat att han skulle göra det, men jag blev verkligen otroligt glad. Vi gick på steakhouse, tog typ den värsta jävla cheat-maten någonsin (haha) och efter en stund la han fram en liten rosa påse ifrån Victorias secret till mig. Där i låg tre jättefina hotpants.

Ja, jag är tjejen som är helt besatt av snygga underkläder. Vissa tjejer gillar väskor, vissa gillar skor – jag älskar underkläder. Jag har hur många par trosor ifrån VS som helst. Kanske 40 par. Jag vet inte riktigt längre. Jag älskar dom alla. Det är som att ha på sig luft. Jag sover alltid naken annars för att jag inte gillar trosor så himla mycket (haha), men.. jag kan sova i de ifrån VS.

Jag blev kallad “den tjejen som haft absolut sexigast underkläder av alla han träffat” precis efter middagen. Det var en riktigt bra komplimang.

Hemma svullade vi godis, kollade på film och gosade i soffan.

14039946_10153653913530899_531602787344869618_n

Så vaknade jag upp idag och jag hade ont i HELA kroppen. Jag vet inte riktigt varför, men jag har jätteont i min ländrygg. Jättemärkligt. Jag försökte verkligen komma upp, men jag åt ett knäckebröd och la mig igen. Fick sova en halvtimme extra på typ 9 timmars sömn?! Sjukt.

Sedan var det bara att sminka nyllet extra mycket, packa väskan med underkläder och bege sig till CUM där vi hade plåtning hela dagen. Första plaggen gick inte ens över rumpan på mig, så jag fick dra och täcka så mycket jag kunde medan mina platåprydda fötter på 14 cm gick över drottninggatan fram och tillbaka. Var nära på att dö kanske fyra gånger när jag trampade snett. Man önskar sig inte direkt att man vrickar foten innan rejvbåten i helgen. Jisses.

Jag ställde till och med upp i underkläder. Jag har aldrig gjort det förr, men jag gjorde det idag. Någon BH och ett par strumpebandshållare. Jag vet inte alls hur dom bilderna blev. Jag minns att jag stod vid en MC och att fyra pers tappade hakan på en uteservering bredvid.

Men vi tog kanske 10 olika klädbyten. Helt insane. Med VI menar jag att det var jag och en kille ifrån London som jobbade som modell med på plåtningen. Han var jättetrevlig och vi fick låtsas vara tillsammans flera gånger – vilket var lite jobbigt om jag ska vara ärlig för jag älskar ju min Martin. Men vad fan.. vad gör man inte för konsten liksom?

Dessutom fick Martin hångla himla mycket när jag kom hem.

Aja, dagen var jätterolig och jag fick ett nytt modelljobb redan där på plats. SJUKT!? Haha! Ska bli jättekul att få veta lite mer om det jobbet.

14054277_1294503927234584_5177888803464340976_o

I morgon ska jag åka och hämta första boken i min kurs och sedan ska jag hem till Kungsholmen, vattna blommor, hämta outfit till kryssningen och ev. dra ut till lotten med min karl och kanske vara där över natten. Vi får se hur vi känner 🙂

Nu ska jag sova för om fem timmar har jag lovat min man frukost på sängen i form av scrambled eggs. Nog att han kan vara bättre på att göra gröt, men inte fan klår han mig i äggröra. Nope, nix, nej 😉'Två helt vanliga dagar' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com