Två speljobb igår!

Igår sjöng jag först i Luleå och sedan i Sangis. På vägen emellan fick jag ett nytt jobb och på plats två nya efter mitt framträdande.

Nolia_Umeå_2013 (12 av 20)I Sangis berättade jag om mig själv, att allt är fyrtal, Fyra syskon, född 4 januari, fyra handelsfartyg, fyra jagare, fyra år på SJ, fyra egna hus, fyra hustrur, fyra hästar, fyra hundar, fyra långvariga jobb, fyra orter jag bott på, Fyra söner (en död vid födseln). Jag berättade att jag ser mig själv som en “vandrare” och som om jag fötts på en ö som heter Norrbotten. Därifrån har jag gjort färder till andra öar, men alltid kommit tillbaka, sång Island in the sun (Harry Belafonte), nästa sång anknöt jag till mina sjömansyrken, navigation med hjälp av stjärnorna m.m Sång Wandering Star. Avslutade med hur mysigt det ser ut nu på kvällarna när man ser belysning i många fönster, Sång När ljusen skall tändas därhemma…


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Två speljobb igår!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com