Vad kvinnor vill ha!

Jag kan ju inte säga att jag pratar för alla, men för de flesta! Detta gäller ju så klart även men då de bör bli behandlade med samma respekt.

Så en lite början för att mjuka upp för er men där ute och hjälpa er att starta något på rätt sätt kommer jag med detta tips <3

  • ÄRLIGHET: Vem vill inte glänsa i ett skimmer av framgång där allt flyter perfekt? Det kan vara frestande att försöka phtoshoppa så att det lyckade står i främsta raden. Verkligheten är inte perfekt och det är lika bra att från början köra med öppna kort. Öppenhet bygger tillit.
  • ATTITYD: behandla alla, oavsett vem med respekt. Kan garantera dig att gesterna och sättet på vilket vi tilltalar syns. Hon ser och tänker: ”så kommer jag en dag att bli bemött.”
  • OMTANKE: Visa genom handling att hon är din första prioritet. Inte ibland, utan alltid. Lägg märke till detaljer och var generös med DIG.
  • HANDLING: orden är viktiga och kan signalera avstånd eller närhet, men ännu viktigare är sättet på vilket vi agerar. Beslutsamhet och att inte ha en ursäktande/bortförklarande inställning till livet, är tecken på att vi tar oss själva på allvar (inte detsamma som dryg högdragenhet).
  • EMOTIONELL TILLGÄNGLIGHET(ett stort ämne som jag kommer att skriva om lite längre fram).13-physical-attraction-tips-t-look-way-hottter

About

Jennie från stockholm. Är inte alltid rumsren i sina kommentarer men ibland behöver man höra sanningen och bita i det sura äpplet på samma gång! Bra på att festa och bjuda på skratt men även bra på att jobba inom media med fotning, reklamer osv. Har även ett privatliv som en lugn svenson . Tjejen med gott och blandat i påsen!


'Vad kvinnor vill ha!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com